Личната история на един от най-великите режисьори, филм който предизвика

...
Личната история на един от най-великите режисьори, филм който предизвика
Коментари Харесай

5 филма, които няма да пропуснем този декември

Личната история на един от най-великите режисьори, филм който провокира осемминутни аплодисменти в Кан, завръщане на Пандора с Джеймс Камерън – този декември несъмнено киноманите има какво да гледат на огромен екран.

Ние няма да пропуснем и кино лентата за дребния Никола, вижте какво още избрахме да гледаме този месец.

„ Семейство Фейбълман ”

Премиера: 02.12.2022

Режисьор: Стивън Спилбърг

В функциите: Робин Бартлет, Гобриел ЛаБел, Сет Роугън, Пол Дано, Мишел Уилямс, Джулия Бътърс, Джийни Бърлин

Дългоочакваният биографичен филм на живата легендата на киното част от феновете видяха в границите на Киномания. Този декември Стивън Спилбърг  ни дава опция да се докоснем до най-съкровения му свят.

Вдъхновен от личното детство на Спилбърг, „ Семейство Фейбълман ” е надълбоко персонална история за порастването на един млад мъж, който открива шокираща загадка, която може да унищожи изцяло така и така комплицираните връзки в фамилията му.

„ Идиотският триъгълник ”

Премиера: 02.12.2022

Режисьор и сценарист: Рубен Йостлунд

В функциите: Златко Бурич, Вики Берлин, Харис Дикинсън, Чарлби Дийн Крийк, Уди Харелсън, Ирис Бербен, Доли де Леон

Още един филм, от програмата на Киномания, който при премиерното си показване в Кан  провокира осемминутни аплодисменти. Филмът е обществена ирония, която осмива обичайните модели в обществото, култа към външния тип, свръхматериализма и класовото разделяне.

" Идиотският триъгълник “ наблюдава историята на звездна двойка модели (в функциите Харис Дикинсън и Чарлби Дийн), поканени на първокласен круиз в компанията на изключително богати посетители, измежду които съветски олигарх и английски търговци на оръжие. Капитанът на кораба (в ролята Уди Харълсън) е пияч и неприкрит болшевик. Круизът приключва пагубно и оживелите – двойката модели инфлуенсъри, група милиардери и чистачките на кораба – се озовават на необитаем остров, където йерархията и взаимоотношенията сред тях са сложени в изцяло разнообразни условия.

Продължава на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР