Личен готвач обгрижва част от актьорската ни гилдия, научи HotАrena.

...
Личен готвач обгрижва част от актьорската ни гилдия, научи HotАrena.
Коментари Харесай

Мъжът на Духовникова храни актьорите

Личен готвач обгрижва част от актьорската ни колегия, научи HotАrena. Съпругът на актрисата Теодора Духовникова–Стефан, от две седмици се е трансформирал в най-важния човек за сътрудниците й.

Съпругът на актрисата е затворил заведенията си за клиенти поради ковид. И разчита на доставки до дома.

За да не утежнява така и така затрудненото сега финансово състояние на множеството представители на гилдията, Стефан даже е понижил цените на ястията си и работи с безвъзмездна доставка, написа „ България през днешния ден ” .

Той е притежател на няколко ресторанта в столицата, а кухните му сега работят без особена облага, с цел да са в интерес на обществото и с цел да могат да устоят по-голяма част от личния състав.

Духовников тези дни храни главно екипът на сериала „ Откраднат живот ”. Актьорите от поредицата към момента работят по тазгодишния сезон на хитовата поредност. Съпругата му Теодора също изигра значима роля в поредицата по-миналия сезон на продукцията.

Тя обаче напусна докторската лента, с цел да се изяви в основната роля в поредицата „ Дяволското гърло ”.

Изморените звезди залагат основно на салати, супи и рибни ястия. Въпреки създалата се конюнктура множеството мислят за фигурите си.

Особено деликатна е актрисата Марта Вачкова, която от години следи за тежестта си. През последните години тя отслабна много и сега наподобява доста добре.

Благодарение на диетата „ Зоната ”, Марта смъкна цели 17 кг от тежестта си преди две години. Тя съумя да зариби и приятеля си Владо Пенев, който бързо олекна с 20 кг. Ето за какво Марта е удовлетворена, че ресторантът на Духовникови работи и може да си поръчва от там.

„ Добре, че те има! ”, написа щастливата актриса.

Съпругът на Духовникова и красивата актриса постоянно възнамеряват летните си почивки от пролетта, само че тази година графикът им ще е по-различен. Теодора, чийто задължения в театъра са замразени, прави всичко, с цел да оказва помощ на брачна половинка си, а Стефан от своя страна се старае бизнесът му да не затъне.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР