Либийската национална нефтена корпорация заяви, че загубите от прекратените доставки

...
Либийската национална нефтена корпорация заяви, че загубите от прекратените доставки
Коментари Харесай

Огромни загуби за Либия заради спрени доставки на нефт предвиждат корпорация и ООН

Либийската национална нефтена корпорация съобщи, че загубите от прекратените доставки на петрол в 5-те пристанища ще доведат до загуба от 800 000 барела на ден, чийто еквивалент е 55 млн. $, се споделя в изказване на корпорацията.
Именно заради тази причина либийската национална нефтена компания разгласи изключително състояние поради прекратената доставка на петрол в тези пристанища по предписание на Халифа Хафтар.
Говорителят на Либийската национална войска Ахмед ал Мисмари съобщи, че акцията против нефтените обекти „ се реализира от либийския народ ”.
От своя страна, задачата на Организация на обединените нации за поддръжка на Либия за следващ път прикани нефтените обекти да не бъдат превръщани в зони на опълчване.
Мисията за следващ път отбелязва нуждата от опазване на националните нефтени обекти, се споделя в оповестеното изказване на задачата на Организация на обединените нации. В него се показва угриженост от протичащото се, обвързвано с преустановяването на работата по рандеман на петрол в Либия, оповестява РИА Новости.
Организация на обединените нации предизвестява за отрицателните последствия, преди всичко за либийския народ, който е изцяло подвластен от добива на петрол. Спирането на работата на нефтените обекти ще се отрази „ пагубно на икономическото и финансово състояние ”, се споделя в изказването.
Позицията е по отношение на апелите на някои от либийските племена и локалните публични организации в Източна Либия да се закрият нефтените терминали в символ на митинг против дейностите на Правителството на националното единодушие в Триполи.
По-рано Либийската национална нефтена компания разгласи изключително състояние поради прекратената доставка на петрол от 5 пристанища.
По информация на компанията, ръководителите на защитата на нефтените залежи са получили от щаба на командването в Сирт заповед за преустановяване на транспорта в пристанищата.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР