Либия съобщи снощи за първия случай на заразяване с коронавирус

...
Либия съобщи снощи за първия случай на заразяване с коронавирус
Коментари Харесай

Либия съобщи за първия случай на заразяване с COVID-19 на своя територия

Либия заяви нощес за първия случай на заразяване с ковид на своя територия, съобщи Франс прес.

Либийският министър на опазването на здравето от интернационално приетото Правителство на националното единодушие Ехмед бен Омар заяви за първи случай на ковид в Либия, без да даде елементи за пациента и за района, в който е регистриран казусът.

Египет вкарва двуседмичен полицейски час от 19 до 6 ч. като мярка против ковид

"Взети са нужните ограничения за лекуването " на пациента, посочи министърът в малко изказване, оповестено в интернет.

Бадреддин ан Наджар, шеф на Либийския народен център за битка със болесттите, съобщи, че пациентът се е завърнал от Саудитска Арабия в Либия, като преди този момент е минал през Тунис.

#Coronavirus: Libya reports first case#Libya #COVID2019 #COVID19outbreak https://t.co/9EMB9oNrUg
— Catch News (@CatchNews) March 25, 2020
Преди регистрирането на първия случай на ковид в Либия основаното в Триполи Правителство на националното единодушие и държавното управление в Източна Либия, следено от маршал Халифа Хафтар, обявиха, че са взели превантивни ограничения против разпространяването на вируса.

Национална карантина в Мароко, Йордания, Тунис и Колумбия поради епидемията от COVID-19

Рискът от разпространяване на ковид в Либия е мотив за особени опасения, защото обстановката в страната се утежни след началото през април предходната година на офанзивата на Хафтар против Триполи, която лиши живота на над хиляда души и принуди 150 000 души да изоставен домовете си.

NOVINI.BG ви дава опция да следите настоящите данни за смъртоносния китайски ковид в действително време:


Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 2312  Италиански кардинал предлага Италиански кардинал предлага " имунизацията на любовта " против " вируса на прегрешението "  Президентът на Хардвардския университет също е инфектиран с COVID-19 Президентът на Хардвардския университет също е инфектиран с COVID-19  Коронавирусът доближи Галапагоските острови Коронавирусът доближи Галапагоските острови
Повече за Коронавирус
 corona най-ново: Вижте последните вести лесни стъпки: Как да се предпазим? просто управление: Какви са признаците? eпидемия: Коронавирус в България
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР