Либерото на волейболния шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Салпаров коментира,

...
Либерото на волейболния шампион Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Салпаров коментира,
Коментари Харесай

Теди Салпаров: Ще играя и през следващия сезон

Либерото на волейболния първенец Нефтохимик 2010 (Бургас) Теодор Салпаров разяснява, че ще играе и през идващия сезон. Волейболистът, който съвместява функционалностите и на състезателен шеф, разяснява и извоюваната купа от бургазлии. Нефтохимик победи за трета поредна година в Суперлигата, откакто в тазгодишната крайна плейофна серия надделя Хебър (Пазарджик) след 3-0 победи.

" С идването на Ники Желязков, тимът потегли доста възходящо. Видяхме, че изключително в плейофната серия не загубихме нито един мач. Това приказва за огромна класа. В плейофите играеш против най-хубавите. Да не загубиш мач нито като посетител, нито като хазаин, приказва за съществено свършена работа. Радвам се, че станахме първенци пред наша аудитория. Тръпката е друга. Радвам се за всички, които ни поддържаха. След първия гейм имаше единствено един отбор на игрището и то с разлика. По-класният отбор стана първенец. Минахме през доста компликации, само че по този начин е още по-сладко ", стартира Салпаров след разгромната победа с 3:0 гейма в мач №3 от серията.

" Съмненията са постоянно, като знаеш какво се случва всекидневно в залата. Човек би трябвало да е работохолик всеки ден, с цел да играе на максимума в формалните мачове. Боксувахме доста и смяната, която бе належаща, треньорската, я направихме и след нея всички видяха че тръгнахме възходящо ".

" За още една година имам спогодба да играя от преди 2 години. Когато обещая нещо, съм мъжага и си съблюдавам думите. Говорихме със Сашо Везенков – продължаваме напред, ще забележим с какъв бюджет. Изградихме име, нека останат множеството от момчетата. С чужденците не сполучваме, ще търсим българи. Сякаш не могат да се приспособят и да се усещат в свои води. Ще се стремим да вземем най-хубавото, което можем ".

" Няма да има разтърсвания. Какво тъкмо е станало с Вальо Златев не знам, само че имаме увещание, че пари за волейбола ще им ".

" Имаме страхотна поддръжка от Николай Николов, който строи волейболната зала, и от Павел Бошнаков. Тези хора са сериозен дирек в тима ни ", разяснява за край либерото на Нефтохимик.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР