Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров коментира преди

...
Либерото на националния ни волейболен отбор Теодор Салпаров коментира преди
Коментари Харесай

Теодор Салпаров: Целта ни е минимум третото място в групата

Либерото на националния ни волейболен тим Теодор Салпаров разяснява преди последната подготовка на отбора преди заминаването на следващия ден за Монтпелие (Франция) за началото на Европейското състезание, че задачата им е най-малко третото място в предварителната група. Салпаров добави, че би трябвало да се постараят да играят във всеки един мач като против Бразилия на олимпийската подготовка преди месец и тогава ще имат добър резултат и на Европейското.  Интервюта и открита подготовка на волейнационалите @@@

" Нашите шансове са ясни. Ние наложително би трябвало да гоним победи над Румъния, Португалия и Гърция, с цел да бъдем най-малко трети в нашата група и да избегнем 1/8-финал с Русия. По всяка възможност Словения ще стане втора в тази група. Това ни е задачата, най-малко трето място в групата, а Дай Боже, в случай че съумеем да създадем и положителни мачове против Франция и Италия и да победим някой от двата тима, ще бъде още по-хубаво. Тогава ще играем против 3-ия от този поток, вероятно Беларус, с които играхме в този момент и ги победихме. Това са нашите цели! Дай Боже, да имаме шанс и да бъдем непрекъснати, което ни пречи до в този момент. Постоянни във всеки един мач, а не да създадем един добър мач, а на идващия ден един неприятен ", показа Теди Салпаров.

 Интервюта и открита подготовка на волейнационалите @@@

" Ако би трябвало да бъда почтен, нашата стратегия е доста добра за нас, тъй като играем 3 мача, след това един почиваме, след това още два, а преди 1/8-финала ще имаме два дни отмора, до момента в който Франция и Италия ще имат единствено един ден отмора. Програмата по отношение на нас е доста добра и би трябвало да се възползваме ", сподели още либерото на България.

 Интервюта и открита подготовка на волейнационалите @@@

" Пропуснатият късмет за класиране на Олимпийските игри ще ми тежи цялостен живот, тъй като това щеше да ми бъде последна Олимпиада. Шансът, който имахме, вечно ще остане една мъка, че не съумяхме да се възползваме. В първите три гейма бяхме по-добри от Бразилия считам и имахме малшанса, че нямаме този опит, който има Бразилия, и да си затворим мача с 3:0. Това щеше да бъде доста положително за българския волейбол за идващите 4 години, защото щеше да получи друго финансиране от министерството. Като цяло щеше да бъде доста добре, само че това към този момент е в предишното. Трябва да го забравим и да се постараем да играем във всеки един мач като против Бразилия, тогава ще имаме добър резултат и на Европейското ", приключи Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР