Либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров заяви

...
Либерото на националния ни отбор по волейбол Теодор Салпаров заяви
Коментари Харесай

Теди Салпаров часове преди мача с Германия: Оръжието ни работи!

Либерото на националния ни тим по волейбол Теодор Салпаров съобщи пред dsport часове преди полуфинала на европейската олимпийска подготовка, че всички в отбора са подготвени за борба против Германия довечера. България излиза в полуфинала на европейската олимпийска подготовка против Бундестима довечера от 21,10 часа.
 България против Германия в предпоследната борба по пътя към Токио 2020
" Настроението е положително. Нормално е тимът да има самочувствие. Програма е една и съща, подготовка, видео, отмора. И излизаме за победа ", съобщи Салпаров пред dsport.

" Били сме Германия в предишното. Изравнени са силите. Това е миниевропейско състезание. На гребена на вълната сме. Работи ни оръжието. Сервисът ще е ключа към триумфа ".

" Обнадеждаващо е, че тимът е добре физически. Излизаме за борба против Германия. Да не прибързваме. Излизаме да спечелим всяка една точка. Имаме дух и самочувствие. Получава ни се досега ", сподели още Салпаров.

" Ще бъде прелестен подарък за рождения ден на Тодор Скримов в случай че бием Германия. Дано всичко да сме щастливи след мача ", добави той.

" Това, което видяхме на видео е, че те извършват тежък сервис. Ще заложат на този детайл. Дано това да не е последният ми мач с националната фланелка ", приключи Салпаров.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР