Либерото на националите Теди Салпаров бе много критичен в оценката

...
Либерото на националите Теди Салпаров бе много критичен в оценката
Коментари Харесай

Салпаров: Докато не започнем да се борим за всяка ситуация, няма да успеем за медали

Либерото на националите Теди Салпаров бе доста сериозен в оценката си след загубата от Италия с 1:3 гейма в група А от европейското състезание. Салпаров съобщи пред БНР разликата е в битката за всяка точка, а ето още какво сподели той след мача:

" Специално в този мач за разлика от срещата с Франция играхме като еднакъв с еднакъв против Италия в първите три гейма. Това бе до момента в който не ни паднат някои леки топки, до момента в който не успеем в контраофанзива – неща, които направиха разликата. Докато при италианците това не се получава – те са прецизни в такива моменти. Затова огромните тимове са огромни – тъй като са съвършени в леките обстановки.

" Ние тръгнахме доста стимулирани, доста събрани и ни се отвори мач, в който би трябвало да спечелим, по този метод, по който стартирахме. Имахме своите причини. За страдание не се получи в идващите елементи. Все сигаме до този въпрос „ за какво? “. Това " за какво " е чисто механически аспект – умения, опит, централизация и така нататък Това е разликата. Докато не се научим, че би трябвало да се борим за всяка обикновена обстановка, в никакъв случай няма да можем да играем за медали и да се борим за призови места на огромни конгреси “.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР