Либерално-демократическата партия (ЛДПР)и Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) ще

...
Либерално-демократическата партия (ЛДПР)и Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) ще
Коментари Харесай

Партиите на Жириновски и Зюганов създават коалиционни правителства в три региона на Русия

Либерално-демократическата партия (ЛДПР)и Комунистическата партия на Руската федерация (КПРФ) ще основат съдружни държавни управления в три района, в които ръководещите от „ Единна Русия “ изгубиха губернаторските постове.

Лидерът на комунистите Генадий Зюганов заяви за организация „ Интерфакс “, че е провел съвещания с ръководителя на Либерално-демократическата партия Владимир Жириновски и че двамата са се споразумели. По-късно информацията беше доказана и от самия Жириновски.

Става дума за Владимировска област, Хабаровския край и република Хакасия. В първите два района претендентите на Либерално-демократическата партия победиха безапелационно съперниците си от „ Единна Русия “ на вчерашния втори тур на изборите за губернатор. В Хакасия настоящият губернатор Виктор Зимин се отхвърли от балотажа по здравословни аргументи, откакто беше изгубил първия тур от комуниста Валентин Коновалов с разлика от 12%. Балотажът беше отсрочен за 7 октомври, когато Коновалов ще се изправи против класиралия се трети на първия тур Андрей Филягин от „ Справедлива Русия “.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР