Либералните ценности са отживелица, защото са били отхвърлени от повечето

...
Либералните ценности са отживелица, защото са били отхвърлени от повечето
Коментари Харесай

Путин посочи кардиналната грешка на Меркел

Либералните полезности са отживялост, тъй като са били отхвърлени от множеството хора в западните страни. Това сподели съветският президент Владимир Путин в изявление за в. "Файненшъл таймс ", представен от Българска телеграфна агенция.

Припомняме, че доскоро стартира формалната среща на президентите на Русия и Съединени американски щати Владимир Путин и Доналд Тръмп в Осака.


Според Путин немската канцлерка Ангела Меркел е направила съществена неточност, приемайки демократична политика във връзка с имиграцията от Близкия изток.

"Либералната концепция допуска да не се прави нищо. Мигрантите могат да убиват, да плячкосват и да изнасилват безнаказано, тъй като техните права на мигранти би трябвало да бъдат предпазени. Какви права са това? За всяко закононарушение би трябвало да има наказване. Така че демократичната концепция стана отживялост. Тя влезе в спор с ползите на болшинството от популацията ", сподели Путин.

Путин сподели, че Русия не е хомофобска страна, само че че склонността на Запада да одобри хомосексуализма и половата несигурност наподобява прекомерна за него.

"Традиционните полезности са по-стабилни и по-важни за милиони хора, в сравнение с демократичната концепция, която, според мен, в действителност замира ", сподели съветският президент.

Той изрази мнение, че демократичните кръгове употребяват проблемите, които изпитва Католическата черква, с цел да я унищожат.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР