Либералната демокрация се провали и не спря имиграцията, не защити

...
Либералната демокрация се провали и не спря имиграцията, не защити
Коментари Харесай

За Това Е Толкова Популярен! Ето Как Виктор Орбан Планира Да Защити Традиционното Семейство И Да Пребори Демографския Срив

Либералната народна власт се провали и не спря имиграцията, не отбрани християнската просвета и не укрепи обичайното семейство, построено от мъж и жена, оплака се той.

" Има доста разнообразни фамилии, доста способи на живот и демократичната народна власт споделя, че не би трябвало да вършим разлика сред тях...иска да ни подсигурява тъждество пред закона...това е повода, това е една от аргументите за какво ние през днешния ден изпитваме демографски крах ", означи Орбан пред държавно радио.

Статистически данни демонстрират, че популацията на Унгария се топи от десетилетия. Откакто Орбан пое ръководството на страната, популацията понижа от 10 014 000 души на 9 771 000 през януари 2018 година

По думите му интервалът до 2030 година в Унгария и Европа би трябвало да бъде избран от модерна идея за християнска народна власт.

" Християнската народна власт ни пази от миграцията, пази ни границите, поддържа обичайния фамилен модел на един мъж, една жена, пази християнската ни просвета като нещо естествено ", означи той.

Премиерът на Унгария повтори, че държавното управление му ще внесе законодателство в Народното събрание през идната седмица, което планува налагане на санкции на неправителствени организации, упрекнати в подкрепяне и финансиране на незаконна имиграция.

" Трябва да глобяваме тези...които правят такава активност ", безапелационен е Виктор Орбан.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР