Лиъм Нийсън ще се превъплъти в образа на Филип Марлоу

...
Лиъм Нийсън ще се превъплъти в образа на Филип Марлоу
Коментари Харесай

Лиъм Нийсън влиза в образа на Филип Марлоу

Лиъм Нийсън ще се превъплъти в облика на Филип Марлоу в екранизация по разказ за фамозния частен детектив от творбите на Реймънд Чандлър

Трилърът от вида филм ноар е озаглавен "Марлоу " и ще бъде режисиран от носителя на Оскар Нийл Джордан ( "Играчка-плачка ", "Интервю с върколак ").

Сценарият е поверен на Уилям Монахан, отличен с премия на американската киноакадемия за работата си над "От другата страна ".

Романът, по който ще бъде сниман филмът за Филип Марлоу, е "Чернооката русокоска ". Негов създател е Бенджамин Блак. Зад този псевдоним стои ирландският публицист, сценарист и публицист Джон Банвил.

Снимките за "Марлоу " ще стартират през октомври в Лос Анджелис и Европа. Филмът споделя историята на издирването на някогашния ухажор на богата наследница.

За да проверява заплетения случай, частният детектив ще би трябвало да проникне в Холивуд.

Лентата не е първият взаимен план на Лиъм Нийсън и Нийл Джордан. Двамата работиха дружно и по кино лентата от 1996 година "Майкъл Колинс ".
Получавай най-горещите вести от Vesti.bgАБОНИРАЙ СЕ--> Източник: По тематиката.comments-item{clear:left;}.article-comment-types div{z-index:100;}.answer { margin-left:33px; }
* Моля, коментирайте съответната публикация и използвайте кирилица! Не се толерират отзиви с обидно или нецензурно наличие, на верска или етническа основа, както и написани единствено с основни букви!
0 коментара Бракоразводен развой. Съдията пита брачна половинка: - Сигурен ли сте, че желаете да се разведете? - Сигурен съм. С тази заядлива жена към този момент не може да… Обратно в уеб страницата
За да пишете, оценявате или докладвате мнения, апелирам логнете се в профила си.
ВходРегистрацияПотребителско име*Парола*Запомни меПотребителско име*Полето Потребителско име не би трябвало да е празно.E-mail*Полето E-mail не би трябвало да е празно.Парола*Полето Парола не би трябвало да е празно.Парола (отново)*Полето Повторете паролата не би трябвало да е празно.ИмеПолето Име не би трябвало да е празно.Дата на ражданеПолето Дата на раждане не би трябвало да е празно.Декларирам, че съм се срещнал с за прилагане на услугите на Нетинфо.ПоследниНаводнения има както в централната част на града, по този начин и в някои от кварталитеКакво в действителност се случва след слагането на ваксинаЛудогорец продаде нападателя Якуб ШверчокМомичето напуща дома си в края на април и от този момент е в неизвестностПрез последните няколко месеца в страната бяха санкционирани фирмите притежатели на няколко информационни приложения и обществени мрежиЗначителна част от недоволствата се появяват в границите на седмица след ваксинациятаАлгоритъм ще лимитира проявлението им в търсачкатаВариантът бе засечен за първи път в Индия, където равнището на заразяване е доста високоДоговорът ще включва образование на хора и предаване на софтуерМоже ли след отварянето на сходен имейл да останем с празна банкова сметкаТой стартира да се занимава с футбол още от дребен и тренира за тима на ЦСКА Септемврийско знаме в продължение на 10 годиниЖителите питат кой ще глоби за нехайството районната администрация " Не може да не е знаел, че в организма му има опиати ", съобщи Менко МенковАлуминий, скенер за пръстови отпечатъци, турбо мотори, напълно нов външен и вътрешен дизайн: всичко за новото потомство на именития всъдеход.Кунчев: Основната причина за високата смъртност е положението на нашата нация
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР