Лиъм Хемсуърт призна как е преживял раздялата с Майли Сайръс.

...
Лиъм Хемсуърт призна как е преживял раздялата с Майли Сайръс.
Коментари Харесай

Лиъм Хемсуърт разказва как е преживял раздялата с Майли - slava.bg

Лиъм Хемсуърт призна по какъв начин е претърпял раздялата с Майли Сайръс. Двамата имаха дълга връзка и кратковременен брак. Всичко изглеждаше съвършено сред тях, до момента в който певицата не разгласява в обществените мрежи новината за тяхната разлъка. Според артиста, и той оттова е схванал, че към този момент не са дружно.

30-годишният Лиъм се появи на корицата на австралийското списание „ Men’s Health “ и в изявление описа какво му е помогнало да се оправи с непредвидената разлъка с Майли.

Младият брат на звездата от „ Тор “ – Крис Хемсуърт още веднъж стана ерген в края на януари, съвсем шест месеца след раздялата с американската попзвезда.
През това време той се върна във фантастична форма, като посвети цялото си свободно време на тренировки – освен за ролята в сериала „ Най-опасната игра “, само че и за персоналното си успокоение.

„ Възстановяване? Да, може да се каже – разказа Лиъм новия стадий от живота си – Тези минали шест месеца, почтено казано, бяха значими за мен като метод да се науча да плувам и да запазя равновесието си. Прекарвах по-голямата част от времето, снимайки, тичах по улиците и да се блъскам. Но това беше ужасно, тъй като ме накара да се движа. “

Треньорът на Хемсуърт удостовери, че напоследък артистът показва извънредно похвално старание: „ Не мога да допускам какъв брой добре реагира тялото му, когато не премине през сложни времена. Отдавна не го бях виждал толкоз благополучен. Със сигурност ще го насочим в вярната посока. “

Припомняме, Сайръс и Хемсуърт бяха женени съвсем осем месеца. Сега Майли е щастлива с новото си гадже музиканта Коуди Симпсън, който даже я поздрави за половин годишнината от връзката им, а Лиъм се среща с модела Габриела Брукс.

Източник: tialoto
Снимка: instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР