LG зарадва любителите на домашното кино и качествения звук с

...
LG зарадва любителите на домашното кино и качествения звук с
Коментари Харесай

LG представи нов Sound Bar 2019 на CES

LG зарадва феновете на домашното кино и качествения тон с представянето на новата си линия от аудио системи Sound Bar на ревюто CES 2019 в Лас Вегас.
Новите аудио системи на LG са с още по-добро качество на звука, с помощта на взаимната работа на компанията с Meridian Audio, пионери в създаването на устройства с първокачествен тон
Системата има смарт фунционалност и съвременен дизайн, който разрешава на мощния многоизмерен тон да доближи до всички кътчета на стаята. Интегрирането на изкуствен интелект е повода системата Sound Bar да е отличена с две награди за иновативност от ревюто за моделите SL9YG и SL10YG.

Партньорството на LG с Meridian разрешава на компанията да продължава да усъвършенства качеството на звука на своите артикули, като нововъведенията са част и от трите нови модела на Sound Bar – SL10YG, SL9YG и SL8YG. С над 25 години отпит като едни от пионерите в цифровата обработка на сигнали, Meridian с тяхната Bass & Space технология дават на звука съвършено качество, кристална непорочност и мощен бас. Заедно с Image Elevation технологията, която е проектирана да даде дълбочина на звука, Meridian основава същинско кино прекарване, със мощ на звука като никоя друга система.


Новата аудио система на LG има опция да миксира няколко аудио канали, като основава безспорен звуков баланс. Технологията на Meridian Upmix покачва дълбочината на звука и възстановяване яснотата на гласовете и водещите принадлежности.
Моделите на Sound Bar SL10, SL9 и SL8 поддържат Dolby Atmos и DTS:X, като тези две техологии ще разрешат на потребителите да се насладят на реален съраунд тон, който идва от доста страни и е с друга дълбочина. Новите премиум аудио системи на LG покачват качеството на звука, като го приближават до качеството в студиата.

Аудио системата Sound Bar предлага и смарт функционалност за изкуствен интелект с вградения Гугъл Assistant, който разрешава работа с устройството с гласови команди. Подребителите могат да усилят звука с команда “Хей Гугъл, усили звука ” или пък “Хей Гугъл, коя е тази ария? ” при слушане на музика.  Системата може да се свърже и с други устройства на LG, с цел да бъдат ръководени и те с гласови команди.

Новите аудио системи Sound Bar имат изчистен и моден дизайн, който извънредно доста подхожда на OLED тв приемниците на LG. Със своите компактни 57mm дълбочина, LG SL9 моделът може да постви непосредствено на стената и да спести пространство и да се впише във всеки интериор. Интегрираният датчик със жироскоп пресмята позицията на устойството в стаята с цел да обезпечи оптимално разпространяване на звука.



“Новите LG аудио системи Sound bar основават невроятно прекарване за потребителите, с помощта на партньорството ни с Meridian и с включването на изкуствен интелект. ”, споделя Ким Да-чул, началник на отдела за аудио и видео в LG’s Home Entertainment Company. “Висококачествния тон и разнообразието от артикули трансформират домашното забавление в още по-удовлетворяващо прекарване, което е предизвикано и от огромното търсене на премиум аудио системи с впечатляващо качество на звука, съвременен дизайн и по-голямо улеснение при потребление. ”
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР