LG тихомълком представи два нови геймърски монитора от серията UltraGear

...
LG тихомълком представи два нови геймърски монитора от серията UltraGear
Коментари Харесай

LG представи игровите 4K-монитори UltraGear 27GR93U-B и UltraGear 32GR93U-B с честота 144Hz

LG тихомълком показа два нови геймърски монитора от серията UltraGear – 27-инчовият UltraGear 27GR93U-B и 32-инчовия UltraGear 32GR93U-B. И двата продукта поддържат 4K-резолюция и имат периодичност на освежаване от 144 Hz.

В модела UltraGear 27GR93U-B се употребява 10-битов (8-битов + FRC) IPS панел с 1ms време за реакция и 95% обсег на цветовото пространство DCI-P3. Устройството е със сертификацията VESA DisplayHDR 400, поддържа технологията за синхронизиране на изображението AMD FreeSync Premium и динамична периодичност на освежаване (VRR).

Мониторът разполага и с функционалност за стабилизиране на черното, няколко игрови режима в настройките на изображението, съгласно другите игрови жанрове и е оборудван с FPS брояч. Характеристиките на UltraGear 32GR93U-B не се разграничават от тези на предния модел. Разликата е единствено в диагонала на екрана. И двата монитора са съвместими с технологията за синхронизиране на изображението NVIDIA G-Sync.

Оборудването на двата монитора включва два врата HDMI 2.1, един DisplayPort 1.4, по един прогресивен и два низходящи USB 3.0 конектора, както и 3,5 mm аудио-изход.

Геймърските монитори UltraGear 27GR93U-B и UltraGear 32GR93U-B са получили ергономични стойки, които ви разрешават да регулирате височината на екрана над плота, както и ъглите на въртене и наклона. Компанията не разкрива цената на новите артикули, само че 27-инчовият модел беше открит по магазините в Хонконг за към $560.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР