LG представи в Лас Вегас на CES 2019 своите нови

...
LG представи в Лас Вегас на CES 2019 своите нови
Коментари Харесай

CES 2019: акустиката LG XBoom с мощност до 3500 W и защита от вода

LG показа в Лас Вегас на CES 2019 своите нови акустични системи от серията XBoom . Предлагат се модели с мощ до 3500 W, подобаващи за нощни заведения, огромни пространства и концерти.

Най-мощният модел в серията е XBoom CL98 . Това е акустична система с мощ 3500 W с поддръжката на безжично ръководство от смарт телефон и отбрана от вода. Поддържа се фирмената технология Compression Horn, подобряваща качеството на звука при високите честоти.



LG анонсира и системата XBoom OL100 с изходна мощ 2000 W. В този модел са осъществени технологиите Blast Horn и Meridian Mode, които осигурявта „ненадминато качество на звука, без значение при каква изходна мощност“. Освен това, акустичната система има огромен субуфер, с помощта на който „звукът освен може да се чуе, само че и да се почувства с тялото“ – означи производителят.



В серията акустични системи на LG са включени и моделите XBoom RK7 и XBoom RL4 , които могат да се употребяват както хоризонтално,така и отвесно. Не се прецизира изходната мощ, само че от данните на CES може да разберем, че тя е 1500 W.



Компанията показа и портативната звучност от серията XBoom Go PK . Това са акустичните системи LG PK7, LG PK5 и LG PK3. Те имат по два високочестотни представителя, отбрана от влага от клас IPX5 (за LG PK7 и PK5) и IPX7 за LG PK3. Времето на самостоятелна работа е дълго – от 12 до 24 часа според от модела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР