LG MAGNIT предоставя удивителни изображения с дълбоки тъмни и автентични

...
LG MAGNIT предоставя удивителни изображения с дълбоки тъмни и автентични
Коментари Харесай

Първият Микро LED ДИСПЛЕЙ на LG поставя нов стандарт в пазара на дисплейните технологии

LG MAGNIT дава удивителни изображения с дълбоки тъмни и достоверни цветове, лесна конфигурация и усъвършенствана устойчивост

Стартирайки тази седмица на основни пазари в Америка, Европа, Азия и Средния изток, решението за микро LED на LG Electronics, LG MAGNIT ще даде зашеметяващо качество на картината и устойчивост с патентованата технология за екрани Black Coating на LG, както и рационализирана апаратура с образован блоков монтаж.

Като еволюционна стъпка напред в технологията на екрана, Micro LED разполага със самоизлъчващи се пиксели, приложени непосредствено върху субстантен панел, които пресъздават по-ясни изображения с усъвършенстван контрастност и по-широк ъгъл на гледане.

А новата технология Black Coating на LG, приложена към предната част на екраните, е основана да усъвършенства контраста и точността на цветовете, като в същото време оказва помощ да се защитят дребните LED пиксели от влага, прахуляк и външна интервенция.

С функционалности срещу отражения и отпечатъци от пръсти, LG Black Coating минимизира разсейващите отблясъци и улеснява премахването на петната.

Гъвкавият LG MAGNIT е съвършен за изисканите консуматори, търсещи първокачествен, огромен екран за дома с 163 инча 4К резолюция, с цел да се насладят на обичани филми, сериали и спорт. Включвайки интелигентната платформа на LG webOS за интуитивна навигация и надзор на редица потребни варианти, в това число функционалности и предварителни настройки, превъзходното качество на картината на LG е подсилено от процесор, задвижван от изкуствен интелект. Той се ползва и в актуалните LG тв приемници, проучва наличието и източника му и автоматизирано усъвършенства образната продукция в действително време.

Освен невероятни изображения, LG MAGNIT предлага и преимуществото на безпроблемна апаратура и настройване. Всеки микро LED отдел е с размери единствено 600W x 337.5H x 44.9D мм и се свързва безпроблемно с останалите, позволявайки на техниците бързо да слагат екрана на избраното за това място. Възможността за елементарно изпращане и приемане на сигнали безжично се дължи на безконтактната технология на свързване на LG.

Дизайнът на LG за блоков монтаж разрешава зареждането да се изпраща към всеки отдел посредством цифрови съединители, ситуирани по края на LED структурата. А LG MAGNIT понижава времето, належащо за слагане на кабелите, единствено с няколко проводника на гърба на екраните, като свързва отделите със систематичните контролери и електрическата мрежа.

„ Винаги е вълнуващо да предлагаме същинска иновация в LED бранша и сме изключително разчувствани да представим нашата LG MAGNIT серия, “ показа Паик Ки-мун, старши вицепрезидент и началник на Information Display business unit на LG Electronics Business Solutions Company.

„ С комбинацията си от великолепно качество на картината, разширяемост и комфортна конфигурация, LG MAGNIT е отлично LED решение за търговски и публични пространства, в това число конгресни центрове, корпоративни и хотелски фоайета, първокласни бутици, кино студия, контролни зали, изложбени пространства и музеи. “
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР