LG Electronics в рамките на изложението CES 2018 показа нов

...
LG Electronics в рамките на изложението CES 2018 показа нов
Коментари Харесай

CES 2018: LG показа монитора 34WK95 UltraWide с 5K-резолюция, поддръжка на HDR600 и Thunderbolt 3

LG Electronics в границите на ревюто CES 2018 сподели нов крупноформатен екран. Устройството е получило името LG 34WK95 и е предопределено за рисковите консуматори, защото е изпълнено в UltraWide формат и ще зарадва бъдещия си притежател с 5K-резолюция при диагонал 34 инча. Новият екран доста опростява работата с хоризонтално насочените приложения, защото е със съответствие на страните 21: 9.

Според разработчика, мониторът LG 34WK95 е основан на матрица от вида Nano IPS, а номиналната му разграничителна дарба е 5120 х 2160 пиксела. Производителят оповестява, че устройството ще зарадва потребителите освен с наситено чудесно цветопредаване, само че и с по-високи ъгли на видимост. Обявена е също и поддръжка на технологията HDR600 .

Дисплеят на LG Electronics е с съвсем сведена до най-малко рамка от горната страна, изпод и в профил, а функционалната железна подложка има формата на полумесец. Тук също по този начин участва и актуалния интерфейс за връзка Thunderbolt 3 .

Датата за стартиране на пазара, както и цената на монитора LG 34WK95 UltraWide към момента не са оповестени от производителя.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР