LG Electronics ще представи два нови гейминг монитора по време

...
LG Electronics ще представи два нови гейминг монитора по време
Коментари Харесай

На IFA 2017 LG представя перфектни гейминг монитори

LG Electronics ще показа два нови гейминг монитора по време на ревюто IFA 2017 в Берлин идната седмица. С новите артикули компанията дава отговор на все по-взискателните си консуматори, с цел да им обезпечи допустимо най-впечатляващото гейминг преживяване. Най-новите 32-инчови и 27-инчови монитори от серията GK на LG освен оферират на същинските запалянковци зашеметяващо образно прекарване, само че и още по-големи благоприятни условия за победа против съперниците им в игрите.

Гейминг серията GK на LG съчетава в себе си последните софтуерни достижения на компанията. Една от основните характерности на новите монитори е точно високите честоти на освежаване на картината от 144Hz и 240Hz. Новият 32-инчов геймърски екран на LG (модел 32GK850G) е съвършен за същинските гейминг запалянковци, които желаят от монитора си безпроблемни и бързи придвижвания на голям екран, в композиция с високо качество на картината. Бързата скорост на освежаване оказва помощ на LG 32GK850G да възпроизведе невероятни графични придвижвания без никакво спиране, до момента в който технологията за култивиране на изображенията NVIDIA G-SyncTM спомага за елиминиране и на най-малките разстройства в картината. Този екран обработва с лекост всички моменти от играта без никакви забавяния на действието, до момента в който обезпечава бързо и гладко придвижване при оптималната бляскавост от 350 нита на QHD екрана с резолюция 2560x1440 пиксела.

Нещо повече, 32-инчовият екран усъвършенства геймърското прекарване по един много по-различен метод, с помощта на функционалността „ Sphere Lighting ", която употребява специфични светодиоди в задната част на монитора, създавайки меко осветление в стаята, с цел да усили удоволствието от игрите и да понижи умората на очите. Освен това, прибавя и хубав дизайнерски детайл към екрана. Друга неповторима характерност е „ Black Stabilizer " функционалността, която обезпечава кристално явен контрастност, давайки на играчите оптималната видимост когато и да е. В същото време, „ Dynamic Action Sync " свежда забавянето от входящия сигнал към монитора до безспорен най-малко, с цел да могат играчите да реагират по-бързо на всяко едно деяние. Графичният интерфейс е насочен напълно към потребителите, позволявайки на играчите елементарно да персонализират режимите на работа за всяка игра. За оптимално улеснение, мониторът разполага със стойка, която се инсталира единствено с едно тракване, без нужда от винтове и принадлежности. По този метод, мониторът разрешава контролиране с минимални старания както на наклона и височината, по този начин и на ъгъла на завъртане.

По-малкият 27-инчов екран от серията GK (модел 27GK750F) също предлага необикновено равен геймплей, с помощта на най-високите в промишлеността честоти на освежаване и време за реакция. Този стилен екран е планиран по този начин, че да задоволи потребностите и на най-взискателните гейминг консуматори, подобрявайки възможностите им да бъдат спечелили в игрите. Принос за това имат периодичност на освежаване от 240Hz, намаляването на размазванията при придвижване с 1ms и технологията AMD FreeSyncTM. Характеристики като „ Black Stabilizer ", „ Dynamic Action Sync " и „ Crosshair " са предопределени да създадат всяка игра още по-завладяваща, като да вземем за пример „ Crosshair " слага спомагателен мерник в зрителното поле на монитора, подобрявайки точността при FPS игрите.

По време на ревюто IFA 2017 LG ще показа и своя замайващ 34-инчов UltraWide гейминг екран, модел 34UC89G, който с големия си екран и съответствие 21:9 ще усили оптимално прекарването по време на игрите. Потапящият резултат е най-впечатляващ при рейсинг, RTS и AOS игри, поддържащи съответствие на картината 21:9. Този екран също по този начин поддържа NVIDIA G-Sync с периодичност на освежаване от 144Hz, с цел да усили оптимално гейминг преживяването.

" Желанието ни да разработим най-хубавата гейминг платформа докара до основаването на тези невероятни нови монитори, които ще покажем на IFA ", сподели Джанг Ик-хаван, вицепрезидент на IT отдела в LG Electronics. " Уверени сме, че всеки един същински състезател ще означи забележителна разлика по време на цялостния си геймплей. За нас ще е извънредно любопитно да следим възторжените реакции на всеки, който е имал шанса да тества тези фантастични нови артикули ".

Посетителите на щанда на LG по време на IFA 2017 в Берлин ще имат опцията персонално да тестват тези вълнуващи монитори.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР