LG Electronics представи своите нови гейминг монитори на специално събитие,

...
LG Electronics представи своите нови гейминг монитори на специално събитие,
Коментари Харесай

LG представи новата линия Ultra Wide монитори

LG Electronics показа своите нови гейминг монитори на особено събитие, през вчерашния ден, на което участваха публицисти и почитатели на гейминга. Заедно с сътрудниците си от Pulsar и известни геймъри от Pakta, LG показва качествата на новите монитори.

Богатата серия от артикули на LG беше показана от представители на LG Electronics България и Pulsar. Димитър Стефанов откри събитието и описа повече за продуктовата гама и задачите, които LG си слага с новата серия артикули, Петър Стойнев разкри детайлности за спецификациите и цветовото изложение на новите монитори, a Мартин Иванов, даде скъпи насоки по какъв начин Multi-tasking функционалностите на продуктите могат да дадат още повече на потребителите. Петър Данчев от Pulsar, отдели внимание на основните функционалности на новите монитори, когато става дума за гейминг. Накрая момчетата от Pakta изпробваха дружно с публиката опциите на новите гейминг монитори и направиха същинско шоу за присъстващите.



Новата серия монитори на LG

Новите монитори на LG Electronics идват в няколко разнообразни модела: Ultra Wide, Ultra Gear, Ultra Fine/UHD и PC Monitor, които комбинират положителното качество на картината с бързата скорост, с цел да дават необикновено прекарване на феновете на игри. Всеки един от тях разрешава на потребителите да се любуват освен на гейминг характерностите им, само че и в момент да ги трансфорат в незаместим съдружник в офиса, когато става дума за обработка на изображения, видео, схеми и други

Мониторите имат друга устременост според от моделите и в същото време с това могат да съвместят няколко функционалности в едно. Ultra Wide се вписва идеално в офис среда с помощта на своя дизайн, опцията за работа на екрана Picture by Picture, както и на техническите си характерности, които разрешават отлична обработка на тон, картина и опцията за MOBA, Adventure, Racing и други

UHD или така наречен Ultra Fine монитори са извънредно подобаващи за дизайнери. Освен това обаче, обезпечават 4K HDR подпора за геймърите и са идеални за мултимедийни цели.



Професионалните геймъри и запалянковци могат напълно да разчитат на модела Ultra Gear, който ще отговори на всички техни условия и доста повече, с качеството на цветове, разграничителна дарба и кристална картина, които ще създадат гейминг прекарването в действителност незабравимо.

Всеки, който има потребност от съвършеният офисен екран, сигурно ще получи Dynamic Action Sync, Black Stabilizer, Crosshiar и Game mode, залагайки на PC монитора на LG. Добавената му стойност се удвоява от това, че той с лекост може да покрие и потребностите на мейнстрийм гейминга, като се трансформира в съвършената машина за всеки, който желае да съвмести 2 в 1.

Събитието сподели симбиозата сред консуматори и технология, разкривайки неразривната връзка сред хардуер, програмен продукт и краен консуматор. Концепцията бе насочена към това да даде на гостите дълбочинен взор към новите монитори, с помощта на подробното показване на всеки един от новите артикули. Разбирайки потребностите на потребителя, LG обезпечи незабравимо прекарване за всички поканени като сплоти сили с топ геймърите Венцислав Калчев (Venata) и Никола Димитров (Nikicha1). Заедно те демонстрираха какви са опциите на новите монитори като ги тестваха дружно с участници от публиката, които нямаха самообладание да премерят сили с обичаните си гейминг инфлуенсъри.

Вечерта приключи с диалози за технологии, игри, гейминг прекарването и кои са най-актуалните трендове в региона. Гостите на събитието имаха опцията да поговорят с представителите на LG и Pulsar, обменяйки скъпи препоръки, както и да научат новости към всичко, което им следва.



(в материала има продуктово позициониране)
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР