LG Electronics представи първия в света навиващ се телевизор от

...
LG Electronics представи първия в света навиващ се телевизор от
Коментари Харесай

LG представи първия в света навиващ се телевизор на CES 2019

LG Electronics показа първия в света навиващ се тв приемник от последващо потомство OLED TV на ревюто CES 2019 в Лас Вегас.
Революционният модел LG SIGNATURE OLED TV R прекатурва визиите за това какви функционалности може да има един тв приемник, като с изключение на изкуствен интелект, включва и функционалност за навиване. Освен тези нововъведения, новите тв приемници на LG имат ненадминати качества на картина и тон.
В последните години главната тенденденция при тв приемниците е да усилват размера на екраните си и разграничителната си качества, а потребителите не престават да търсят по-вълнуващи зрителни прекарвания. Големите и обемни остарели модели тв приемници до неотдавна преобладаваха пространството в домовете, само че новите модели оферират утра тънки екрани и дизайн, който да е прелестен акцент във всяко помещение.

С миналогишния си модел OLED тв приемници, LG показа на пазара устройство с изцяло революционни характерности на екран. Изключително тънкият екран обаче не отстъпва по нищо на другите модели що се отнася до механически характерности. Най-новият OLED тв приемник на LG, показан на CES ревюто в Лас Вегaс, има революционна функционалност за навиване.



Новият навиващ се LG SIGNATURE OLED TV R модел разрешава на потребителите да трансформират по своя преценка персоналното си пространство, без да се преценяват с размера на своя тв приемник, който неизбежно заема място в стаята.  Телевизорът има три функционалности на гледане – Full View, Line View and Zero View, които разрешават на потребителите да гледат телевизия по нов метод, с помощта на развиването на OLED технологии.
Full View функционалността включва огромен екран с най-високо равнище на контрастност, дълбочина и натурализъм на картината
Невероятната функционалност за изкуствен интелект на картината и звука, с втора генерация интелигентни процесори α (Al-pha) 9 на LG и логаритъм за надълбоко образование, дава на този тв приемник невероятни преимущества. Потребителите могат да работят с устройството с гласови команди посредством системата за изкуствен интелект Alexa на Амазон и новите спомагателни системи за 2019 – AirPlay 2 и HomeKit на Apple. С помощта на AirPlay 2 потребителите свободно могат да гледат видео от iTunes и други платформи за видео, музика и фотоси. С HomeKit те ще могат да управляват своя тв приемник благодарение на Home приложението или през Siri.



Line View функционалността разрешава на една част от LG SIGNATURE OLED TV R да остане прикрит, като тази функционалност е подобаваща, когато няма потребност да се употребява цялостния екран на тв приемника. Потребителите могат да употребяват екрана за разнообразни приложения, в това число да го трансфорат в часовник, който да демонстрира часовото и метеорологичното време, да го употребяват за музикални приложения или за Home Dashboard или пък да го употребяват за виртуална сменяваща се рамка за фотоси.

С функционалността Zero View всички 65 инча на LG SIGNATURE OLED TV R се скриват и тв приемникът се навива в своята основа. Дори и с тази функционалност обаче потребителите могат да се любуват на музика и друго аудио с аудио системата Dolby Atmos.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР