LG Electronics (LG) увеличават портфолиото си с пречистватели с най-новия

...
LG Electronics (LG) увеличават портфолиото си с пречистватели с най-новия
Коментари Харесай

Новият LG PuriCare™ 360° пречиствател за въздух с нов по-малък и практичен дизайн

LG Electronics (LG) усилват портфолиото си с пречистватели с най-новия PuriCare™ 360°, който е по-малък за по-лесна и практична приложимост. С едвам 36 см. в диаметър и 59,7 см. висок, той може да се помести даже в най-малкия офис, хол или спалня, без да пречи на дизайна на стаята.

360° филтриране

Средата на живот става все по-задушаваща и по-задушаваща, поради мощно нечистия въздух. LG PuriCare™ 360° обезпечават чист въздух, даже през зимата, когато е мъчно да проветряваме. Благодарение на цилиндричната си форма, пречиствателят работи в 360-градусов диапазон. В допълнение, модерният и обикновен дизайн може да се съчетае с интериора на всяка стая.

Въпреки по-малкия си формат, новият пречиствател има всички функционалности като поголемия си предходник, което включва Clean Booster-а, който се намира найотгоре на устройството. Той му оказва помощ да почисти праховите частици от възхуха 74% по-бързо.

Здраве за цялото семейство

Има прекалено много замърсители на въздуха, които не чакаме, даже вкъщи. LG PuriCare™ 360° сполучливо филтрира 6 типа замърсители и 5 постоянно срещани нездравословни газове, с помощта на трите си равнища на отбрана.

Първото равнище отстранява огромните прахови частици, с помощта на профилираните филтри – отстранява коса, косми, памучни и вълнени нишки и доста други. Второто равнище е HEPA филтър, който спомага за отсраняването на алергени, прахуляк и 99% от най-фините частици.

Последният филтър се стреми да отстрани сътрудниците, които провокират миризми. Всеки от тези филтри работи, с цел да обезпечи чист въздух за цялото семейство.

ThinQ™

За още по-практична приложимост, новият пречиствател е екипиран с отдалечено и даже може да се ръководи, когато сте отвън дома посредством LG ThinQ™, както всички умни устройства на LG.

Единственото, което потребителите би трябвало да създадат е да свържат LG PuriCare™ 360° към ThinQ™ приложението в техния смарт телефон.

Така могат да пускат пречиствателя преди да се приберат, да настройват таймери, да ревизират качеството на въздуха, да получават вести, да употребяват функционалността Smart Diagnosis™ и доста други. С LG PuriCare™ 360°, потребителите ще могат да ревизират качеството в дома си и да задействат пречиствателя, без значение къде се намират и по този начин вкъщи им въздухът да е чист непрекъснато.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР