LG Electronics (LG) ще представи ThinQTM портфолиото си уреди за

...
LG Electronics (LG) ще представи ThinQTM портфолиото си уреди за
Коментари Харесай

LG ThinQ и Amazon Dash вдигат летвата на комфорта у дома

LG Electronics (LG) ще показа ThinQTM портфолиото си уреди за дома, интегрирани с Amazon Dash Replenishment, особено за европейския пазар на IFA 2019, съчетавайки плюсовете на изцяло автоматизиран смарт дом, задвижван от LG уредите с изкуствен интелект, подсилени от смарт система за доставки на Amazon.

LG ThinQ уредите, които ще разполагат с Dash Replenishment ще спестят на потребителите неудобството да вършат досадните повтарящи се поръчки на домашен препарати и ще разреши автоматизираното им поръчване през Amazon, когато системата регистрира, че понижават, с цел да не изпаднат потребителите в обстановка, в която те са изцяло изчерпани. Услугата ще бъде налична за LG ThinQ перални и миялни машини в Европа, в това число Франция, Италия и Англия, още от тази есен.

Потребителите, могат да задействат функционалността Dash Replenishment на LG умната перална машина и миялна, посредством LG ThinQ приложението, която се свързва непосредствено с потребителския акаунт на клиента в Amazon. Веднъж настроена, функционалността непосредствено ще поръчва сапун, прахуляк за пране и омекотител непосредствено до вратата на дома, според от потребностите на семейството. Услугата Amazon Dash Replenishment за LG ThinQ хладилниците и пречиствателите за въздух на LG ще бъде добавена напълно скоро.

Европа следва образеца на Съединени американски щати при представянето на Amazon Dash Replenishment функционалността при домакинските уреди тази година. Освен Amazon, LG си партнира и с други услуги предоставящи изкуствен интелект като да вземем за пример Гугъл и Yandex, с цел да разшири опциите на удобството от продуктите си в Европа и Северна Америка.

„ Въодушевени сме да представим ThinQ портфолиото си с функционалност Amazon Dash Replenishment за европейския пазар, които ще забележим на IFA 2019, съобщи Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance and Air Solution Company. „ Комбинацията на водещите ни артикули с услуги с добавена стойност, продължава да бъде главната ни тактика при построяването на умните домове, позволяващи на потребителите да прекарват по-малко време в осъществяване на отговорности и повече, наслаждавайки се на живота ", добави още той.

Посетителите на IFA 2019 от 6-и до 11-и септември са добре пристигнали, с цел да прегледат щанда на LG в зала 18 на Messe в Берлин и сами да се убедят в качествата на LG ThinQ продуктите с добавената функционалност Amazon Dash Replenishment.

Всичко, което се случва към LG на IFA 2019, можете да следите в обществените мрежи с хаштаг #LGIFA2019.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР