LG Electronics (LG) ще представи подобрени модели на своята революционна

...
LG Electronics (LG) ще представи подобрени модели на своята революционна
Коментари Харесай

Два нови Styler модела на LG задават стандарти при изкуствения интелект и дизайна


LG Electronics (LG) ще показа усъвършенствани модели на своята революционна система за грижа за облеклата Styler на IFA 2018. Както Styler ThinQ, по този начин и Styler Mirrored Glass Door имат неповторими функционалности, с цел да покачат удобството на потребителите като резервират облеклата им по-чисти, по-хигиенични и стилни. Потребителите могат да управляват Styler ThinQ като употребяват гласови команди, до момента в който Styler Mirrored Glass Door усилва функционалността в дома, оповестяват от компанията.

Новите LG Styler ThinQ и LG Styler Mirrored Glass Door се гордеят с високо равнище на продуктивност както и усъвършенствана технология спрямо истинския Styler. С TrueSteam™, новите Styler модели отстраняват повече от 99,9% от микробите и бактериите по ежедневните облекла.* Движещата се окачалка безусловно отстранява леките намачквания и неприятните миризми до момента в който функционалността Pants Crease Care отстранява всички намачквания и кара дрехата да наподобява гладка. А с помощта на функционалността Gentle Dry, Styler изсушава деликатните материи по-бързо и по-внимателно.

С извънредната платформа на LG обвързвана с изкуствения разсъдък, DeepThinQ в основата, Styler ThinQ разрешава по-голям надзор посредством гласови команди. Просто кажете „ Здравей, LG “, с цел да активирате Styler. Само с глас, потребителите могат да включват и изключват LG Styler ThinQ, да избират и започват почистващата стратегия, да ревизират за проблеми и даже да получават рекомендации коя е най-хубавата стратегия.

LG Styler Mirrored Glass Door се съчетава добре с всевъзможен домакински фон с помощта на превъзходния му дизайн, висока функционалност и оптимална успеваемост. Този хубав артикул разполага с комфортни огледални порти, които служат за допълнение към всяка мебел и стая като в същото време предлага същата почистваща мощ като Styler ThinQ.

„ LG е горделив да вкара напредъка в грижата за облеклата с артикули като Styler, който е оборудван с съвременни технологии, въведени от LG “, сподели Сонг Дае-хюн, президент на LG Electronics and Home Appliance & Air Solution Company. „ LG ще продължи да усъвършенства потребителското улеснение и да дава функционални и софтуерни решения свързани с метода на живот. “

Посетителите на тазгодишното ревю IFA в Берлин могат да посетят щанда на LG, който ще се намира в зала 18 на Messe Berlin от 31 август до 5 септември, с цел да видят разширената линия Styler и други нововъведения свързани с дома.

Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР