LG Electronics (LG) ще представи новите си смартфони серия K50S

...
LG Electronics (LG) ще представи новите си смартфони серия K50S
Коментари Харесай

Новите смартфони на LG от серия K – още по-добро мултимедийно преживяване

LG Electronics (LG) ще показа новите си смарт телефони серия K50S и K40S на IFA 2019 в Берлин, Германия, с цел да добави линията си привлекателни смарт телефони на рационална цена. Моделите от серия K, са оборудвани с по-добри камери и екрани и по-големи акумулатори, наред с още доста усъвършенствания, които покачват мултимедийните им качества на една в действителност премиум цена.

Подобно на флагманите от сериите G и V, LG K50S е оборудван с три камери 13-мегапикселова с PDAF, 5-мегапикселова Super Wide Angle и 2-мегапикселова с Depth Sensor леща. Последната обезпечава още по-ясно разделяне сред фона и снимания обект, когато снимате портрет, за още по-истинско изображение. LG K40S разполага с 2 камери: 13-мегапикселова с PDAF и 5-мегапикселова със Super Wide Angle. Всичко това прави двата телефона извънредно подобаващи за снимане на огромни групи или широкоъгълни пейзажи. С общо 13 милиона пиксела в предната и задни камери, двата апарата, снимат подиуми и обекти, които наподобяват необикновено, без значение дали употребявате функционалността zoom или желаете да оразмерите фотографията.



Тези бюджетни смарт телефони са основани, с цел да изпратят гейминг прекарването на идващото равнище, посредством бууст на екрана и надграждайки общоприетите смарт телефони. K50S идва с необикновен 6.5-инчов FullVision екран, до момента в който K40S, предлага също толкоз атрактивен 6.1-инчов HD+ екран. Панелите са минимални, допълнени само от ненатрапчива предна камера, по този начин и двете устройства издават изискан, съвременен жанр и по-потапящо потребителско преживяване. И тъй като страхотното наличие е още по-въздействащо, съпроводено с необикновен тон и двата смарт телефона обезпечават реалистично и динамично аудио с DTS:X 3D Surround Sound.

Подобрените характерности на последните LG модели в серия K са подкрепени от солидната основа, на която стъпват всички смарт телефони на марката. Гарантиращи резистентност на динамичното всекидневие, K50S и K40S са подготвени да се изправят пред сериозния боен U.S. military MIL-STD-810G стандарт за устойчивост и идват усъвършенствани с още по-добра батерия, с цел да обезпечат дълготрайност на мултимедийните занимания със единствено едно зареждане. Освен това потребният Гугъл Assistant е единствено на един бутон разстояние.
„ Новите K серии дават на потребителите усъвършенствано мултимедийно прекарване и са изцяло равностойни на най-хубавите модели във високата ценова листа ", сподели Морис Лий, старши вицепрезидент на LG Electronics Mobile Communications Company. „ С усъвършенстваните екрани и по-функционални камери, K50S и K40S показват старанието ни да слагаме потребностите на потребителите преди всичко ", добави още той.

Новите K серии ще бъдат налични в Европа, Латинска Америка и Азия от този октомври в два цвята - New Aurora Black (черен) and New Moroccan Blue (син). Посетителите на щанда на LG, на тазгодишната IFA, зала 18 на Messe, Берлин, ще са измежду първите, докоснали се до новите модели.

Следете всички вести към представянето на LG на IFA 2019 и в обществените мрежи с хаштаг #LGIFA2019.

Ключови спецификации:

LG K50S
Чипсет: 2.0 GHz Octa-Core
Дисплей: 6.5-inch 19.5:9 HD+ FullVision Display
Памет: 3GB RAM / 32GB ROM / microSD (up to 2TB)
Камера:
- задна: 13MP with PDAF / 2MP with Depth Sensor / 5MP with Super Wide Angle
- предна: 13MP
Батерия: 4,000mAh
Операционна система: Android 9.0 Pie
Размери: 165.8 x 77.5 x 8.2mm
Мрежа: LTE / 3G / 2G
Цвят: New Aurora Black (черен) и New Moroccan Blue (син)
Други: DTS:X 3D Surround Sound / AI CAM / MIL-STD 810G Compliance / датчик за пръстов отпечатък / Гугъл Assistant бутон
LG K40S
Чипсет: 2.0 GHz Octa-Core
Дисплей: 6.1-inch 19.5:9 HD+ FullVision Display
Памет: 2GB, 3GB RAM* / 32GB ROM / microSD (up to 2TB)
Камера:
- задна: 13MP with PDAF / 5MP with Super Wide Angle
- предна: 13MP Standard
Батерия: 3,500mAh
Операционна система: Android 9.0 Pie
Размери: 156.3 x 73.9 x 8.6mm
Мрежа: LTE / 3G / 2G
Цвят: New Aurora Black (черен) и New Moroccan Blue (син)
Други: DTS:X 3D Surround Sound / AI CAM / MIL-STD 810G Compliance / датчик за пръстов отпечатък / Гугъл Assistant бутон

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР