LG Electronics (LG) ще представи най-новите си попълнения към серията

...
LG Electronics (LG) ще представи най-новите си попълнения към серията
Коментари Харесай

LG ще разкрие най-новите си уреди за грижа за облеклото на IFA 2017

LG Electronics (LG) ще показа най-новите си попълнения към серията уреди, основани за грижа за облеклото, на IFA 2017 идната седмица. Сред новите новаторски попълнения на компанията са пералните машини TWINWashTM. Най-новата TWINWash включва новаторски функционалности на LG в региона на технологиите, грижещи се за облеклото. Серията уреди включва перални машини, високоефективни сушилни, както и LG Styler, основан да освежава и ароматизира облеклата след пране и сушене.

Разрастването на серията TWINWash на LG демонстрира извънредно огромното предпочитание на компанията да обезпечава успеваемост и улеснение в домовете на своите консуматори. Новите продложения на LG се състоят от модели с разнообразни размери, вариращи от 27-инчови устройства с огромен потенциал до по-практични 24-инчови. Клиентите към този момент могат да се възползват от преимуществата на новаторската TWINWash, без значение какъв брой е огромно тяхното домакинство. LG TWINWash е първата в света перална машина с двойно натоварване. Тя предлага функционалности „ TrueSteamTM " и „ TurboWashTM ", които безпроблемно отстраняват всички алергени*, бактерии, миризми и вършат облеклата извънредно меки. Новата пералня на LG има мощни перилни свойства, непознати до в този момент в промишлеността.

Наред с пералните машини, LG предлага сушилни, предопределени за клиенти, за които приоритет са енергийната успеваемост и удобството. Оборудван с технологията „ LG Inverter HeatPump ", новата сушилня на LG понижава до най-малко вредите и по най-чувствителните тъкани, поддържайки ниска температура на сушене. Същевременно обезпечава още повече благоприятни условия, като „ Eco Mode " и „ Turbo Mode ". Високоефективният „ Eco Mode " пести сила, издавайки доста невисок звук, до момента в който „ Turbo Mode " обезпечава по-бързо сушене на облеклата.

LG Styler е апарат, основан да освежава и ароматизира облеклата до съвършенство. Той е последната стъпка в процеса за грижа за облеклата, основан от LG. Styler употребява технологията „ TrueSteamTM ", която дезинфекцира облеклата и в същото време понижава всички неприятни миризми. Уредът също по този начин включва технология на „ Inverter Heatpump ", която може да бъде открита и в сушилните на LG. Тази новаторска технология обезпечава внимателно отнасяне на всички материи. Още една от главните характеристи на Styler е неговата „ Moving Hanger " - функционалност, която деликатно разклаща облеклата, с цел да понижи гънките, формирани по време на пране. Всяка стопанка желае да удължи оптимално живота на облеклата, като предотврати захабяването на материите, Styler има всички функционалности, нужни тези стремежи да бъдат изпълнени безпроблемно.

" Чрез уредите на LG за цялостна грижа за облеклата с пране, сушене и стилистични функционалности, които дават отговор на потребностите на всяко едно домакинство, ние слагаме ново начало в промишлеността. Иновативните ни уреди ще бъдат на фокус на IFA 2017 идната седмица. ", сподели Сонг Дай-хиун, президент на LG Home Appliance and Air Solutions Company. " Чрез включването на новаторската технология TWINWash в разнообразната гама от нови артикули на LG ние можем да отговорим на всички потребности на другите семейства с доста новаторски функционалности, удължаващи живота на уредите и материите ".

Посетителите на IFA, както и всички участниците в ревюто, се предизвикват да посетят зала 18 на Messe Berlin, с цел да не пропуснат неповторимата опция да тестват персонално всички новаторски уреди на LG, грижещи се за облеклата и тъканите.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР