LG Electronics (LG) ще демонстрира нова система, която интегрира webOS

...
LG Electronics (LG) ще демонстрира нова система, която интегрира webOS
Коментари Харесай

LG представя инфотейнмънт система с webOS Auto на IAA 2019

LG Electronics (LG) ще показва нова система, която интегрира webOS Auto инфотейнмънт система (IVI) с платформата за свързани коли на Microsoft на Международно автомобилно ревю (IAA). Използвайки комбинираните мощни страни на webOS Auto и MCVP, IVI може да събира и предава огромно многообразие от информация, като статус за водача, статус за вратите и потребление на приложението.

Новата система е проектирана да трансферира генерирани от транспортни средства данни и история на потребление на аудио, видео и навигация (AVN) на Microsoft Power BI през облака, с цел да даде на производителите на автентично съоръжение (OEM) обстоен набор от данни за възстановяване на потребителското прекарване, сигурността и виталния цикъл на автомобила. Тази облачна услуга в последна сметка ще бъде включена в идната платформа за webOS Auto, с цел да помогне за възстановяване на потребителското прекарване вътре в автомобила. Услуги от сътрудници също ще бъдат показани в уеб-системата за коли IVI на тазгодишното Международно автомобилно ревю (IAA).

webOS Auto, чийто генезис е софтуерната платформа на LG webOS, захранваща милиони умни устройства, е задвижвана от Linux Auto IVI платформа за свързани коли, с цел да обезпечи продуктивността и гъвкавостта, нужни за създаването на програмен продукт за производителите на автентично съоръжение (OEM) и Tier 1, като употребява своя опит в умните домове за прекарване в автомобила от последващо потомство.

" Чрез това съдействие с Microsoft, ние се стремим да укрепим автомобилната IVI платформа на LG и да ускорим навлизането на свързани транспортни средства, употребявайки технологии, предоставени от MCVP ", сподели Хелън Чой, вицепрезидент на CTO подразделението в LG Electronics. „ Ще продължим да развиваме екосистемата на webOS Auto, като предоставяме необятен набор от услуги с възходящ лист с партньорски компании. "

„ В бързо разрастващ се свят на свързани коли, интеграцията на webOS Auto на LG с платформата на Microsoft Connected Vehicle ще обезпечи обилни преимущества на производителите, като доставят диференцирана стойност, която се извлича от цифровия цикъл за противоположна връзка, който включва данни за транспортните средства ", сподели Тара Пракрия, програмен управител на Microsoft Connected Vehicle Platform and Mobility в Microsoft. „ Сътрудничеството ни с LG ще разшири нашите екосистеми и ще даде опция за цифрови услуги в транспортни средства посредством напълно нов опит и функционалност, основан на изкуствен интелект. "

Най-голямото автомобилно ревю, IAA ще се състои във Франкфурт, Германия от 12 до 23 септември.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР