LG Electronics (LG) разширява дистрибуцията на иновативните си перални машини

...
LG Electronics (LG) разширява дистрибуцията на иновативните си перални машини
Коментари Харесай

LG разширява дистрибуцията на перални машини с изкуствен интелект и Direct Drive в Европа

LG Electronics (LG) уголемява дистрибуцията на новаторските си перални машини с ThinQ AI, захранвани от Direct DriveTM към множеството европейски пазари до края на годината. С преимуществата на AI DDTM новите перални машини имат опция да доставят изцяло, само че в същото време нежно разчистване, като дефинират тежестта и характерностите на тъканите на всяко пране за по-бързи и положителни резултати.

Технологията AI DD на LG употребява голямо количество информация, обвързвана с потреблението на пералните и ползва настройки въз основа на количеството и деликатността на облеклата във всяко пране, с цел да достави най-оптимизирания цикъл на пране. Това подсигурява извънредно чисто пране всякога с добавената стойност от 18% понижение на вредите по облеклата, удължавайки живота на всеки дрешник.*

Функцията TurboWashTM 360 на LG доставя удобството на по-кратко изпиране без взаимни отстъпки към чистотата на облеклата, имайки потребност от едвам 39 минути, с цел да приключи цялостен цикъл на пране. 3D Multi Spray също оказва помощ за почистването на облеклата за по-малко време, разпръсквайки струи вода в четири разнообразни направления по едно и също време за по-голямо покритие в битката с петната. Потребителите могат да спестят даже повече време, съчетавайки пералната машина LG AI DD с LG MiniWash, която се побира съвършено непосредствено изпод, с цел да сътвори TWINWashTM система, която да поема две пранета едновременно.

За да отговорят даже повече на издръжливостта и успеваемостта, които изискват европейските консуматори, пералните машини LG AI DD също по този начин разполагат с оценка на енергийната успеваемост A+++ с 50%, с помощта на инверторната технология на LG, както и с 10-годишна гаранция. За в допълнение улеснение за потребителите, пералните LG AI DD могат да бъдат ръководени посредством гласови команди от обвързван AI представител, както и да бъдат следени и наглеждани с мобилното приложение ThinQ.

„ Комбинацията от ThinQ AI с потвърдената технология Direct Drive на LG доставя прерогативи за потребителите, които са по-значителни от всичко останало в еволюцията на пералните машини през последния век ", съобщи Сонг Дай-хюн, президент на LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. „ Това е оня вид иновация, от която има потребност за продобиване на сърцата и мозъците на европейските консуматори, които чакат нищо по-малко от най-хубавото от домакинските си уреди. "

На щанда на LG в зала 18 на Messe Berlin по време на IFA 2019 (6-11 септември), LG ще предложи интерактивно прекарване посредством игра, която показва мощността на AI DD и показва по какъв начин пералнята доставя усъвършенствано осъществяване по занимателен и забавен метод. Научете повече като следите дейностите на LG на IFA в обществените мрежи с #LGIFA2019.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР