LG Electronics (LG) представи своята концепция LG Home на Innofest

...
LG Electronics (LG) представи своята концепция LG Home на Innofest
Коментари Харесай

LG представя предимствата на LG Home на Innofest Europe 2019

LG Electronics (LG) показа своята идея LG Home на Innofest Europe в Мадрид, Испания. В Европейската фаза от представянето си и за първи път в района, LG презентира богатото си портфолио от уреди, пестящи жилищно пространство в интерес на най-важните си търговци на дребно, бизнес сътрудници и медии.

Тази година LG показва същинската стойност на своите премиум услуги, показвайки тяхната просветеност и взаимосвързаност в действителни обстановки, където те могат да бъдат употребявани. Компанията разполага с необятен дом в квартал Ла Моралея, където посетителите ще имат опцията да видят в деяние редица от най-съвременните домашен уреди. Чрез преместването на линията артикули от изложбеното пространство в естествената ѝ среда, LG дава на посетителите едно красиво преживяване, като по едно и също време акцентира всички функционалности и екстри, които карат компанията да се издига като иноватор в модерния метод на живот.



В центъра на първокласното обслужване на компанията, са водещите уреди от сбирките LG SIGNATURE и LG Objet, както и LG ThinQ. Те са в основата на интегрираните решения за жилищно пространство. Разделени на три етажа, LG Home ще бъде обзаведен с последните модели от водещите гами уреди, като ще има и редица сюжети от действителния живот, показвайки по какъв начин могат да бъдат употребявани те.

Влизайки в дома и движейки се през всекидневната, пералното помещение и кухнята, посетителите ще видят по какъв начин фокусът на LG върху финия и грациозен дизайн, разрешава на продуктите да са в безспорна естетика с интериора и архитектурата на всяко място. Усъвършенствани и проектирани с висококачествени материали, уредите на LG оферират неотложен ъпгрейд в стила, в който ще се влюбят потребителите с нюх към дизайна. Вторият етаж на дома в допълнение акцентира вниманието на LG към естетиката с уреди от сбирката LG SIGNATURE и LG Objet, които с лекост свързват функционалността с лукса, следвайки концепцията си да обезпечат по-висок стандарт на живот. Изложбената зала на сутерена е фокусирана върху усъвършенстваната технология с изкуствен интелект на LG с функционалността на LG ТhinQ, която улеснява безпроблемното, изцяло интегрирано и персонализирано потребителско преживяване.

Другите устройства от последващо потомство също бяха показани на потребителите. Сред тях са смарт телефоните LG V50ThinQ 5G и LG G8ThinQ, които неотдавна бяха показани на Световния Мобилен Конгрес в Барселона, неповторимата домашна пивоварна LG HomeBrew, както и новаторските LG 8K OLED тв приемници.



Innofest Европа 2019 посети и стадион Уанда Метрополирано, с цел да се наслаждения на мач от Ла Ла лига, който ще се организира там. Стадионът е прочут като домът на международно известният футболен клуб Атлетико Мадрид и покрива над 88 000 кв.м. Това ще бъде значимо прекарване за гостите, защото стадионът акцентира превъзходството на LG в новаторските решения за цифрово осветяване с 360 LED лентата, която е първата такава в Испания и неповторима в Европа. С повече от 1,000 продукта на LG, вариращи от тв приемници с OLED и LED означения, конфигурирани по територията на целия стадион, посетителите ще могат да уловят всички вълнуващи моменти по време на мача.

" LG постоянно е бил воден от желанието да направи живота на хората по-добър и това ясно може да се види от решенията в интерес на потребителите, които представихме тук в Мадрид " означи Мартин Росати, изпълнителен шеф на MediaMarkt Retail Group в Полша.

" Европа е мощно конкурентен пазар за домашни уреди, само че ние имаме вяра, че нововъведението и стила в продуктите ни ще удовлетворят потребностите на даже най-претенциозните консуматори. ", означи Брайън На, изпълнителен шеф на LG за Европа. " LG Home показва нашето водачество в обезпечаването на бъдещите домове с персонализирани и безпроблемни решения, както и нашата решителност към нововъведението за по-добър живот. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР