LG Electronics (LG) представи новите 27-инчови UltraFineTM 5K дисплеи (модел

...
LG Electronics (LG) представи новите 27-инчови UltraFineTM 5K дисплеи (модел
Коментари Харесай

LG представя новите ултратънки 5K дисплеи

LG Electronics (LG) показа новите 27-инчови UltraFineTM 5K екрани (модел 27MD5KL). Заедно с 24-инчовия UltraFine 4K екран (модел 24MD4KL), те дават на потребителя два монитора от висок кла, основани особено, с цел да могат да оперират с последните модели на Apple.

UltraFine екраните на LG обезпечават неповторимо качество на изображенията, когато са свързани с Mac или iPad Pro. Създадени, с цел да покачат продуктивността, LG UltraFine 5K, дават висока мощ и опция за съгласуваност с най-модерните устройства. Поддръжката на Thunderbolt 3 и USB Type-C прави мониторите съвършеното допълнение към Mac notebooks и десктопи, както и към iPad Pro. LG 5K мониторите разрешават на потребителите да конфигурират разнообразни Mac стационарни артикули с видео, аудио и дата трансфер, благодарение на един единствен кабел. Благодарение на своите 94 вата, UltraFine 5K, може да зарежда всяко USB-С съчетаем хост като Mac или iPad, да вземем за пример.

Дисплеите са подобаващи за дизайнери, фотографи и основателите на видео наличие. С необятния си екран, LG UltraFine 5K обезпечават прецизна подробност и цветове за потребителя. Те в допълнение покачват опциите на P3 необятната цветова гама и 500-нитова бляскавост, за усъвършенствани изображения и без потребността от в допълнение калибриране на екрана. Съотношението 218 pixels per inch (PPI) при мониторите, прави изображенията необикновено живи, а текстът става извънредно чист и може да се прожектира по едно и също време в няколко прозореца. Мултимедията се добавя от вградените камера, микрофон и стерео колони.

LG UltraFine 5K е основан, с цел да обезпечи още по-голямо улеснение, с помощта на регулируемата височина и опцията за наклоняване, които обезпечават спомагателен комфорт. Съвместимостта с macOS Mojave 10.14.6 и iOS 12.4 дават опция за надзор на яркостта и силата на звука непосредствено от Touch Bar-а или клавиатурата на MacBook Pro. Монитора разполага с автоматизирана функционалност, която настройва яркостта на екрана, когато е обвързван с Mac, според от силата на околната светлина.

С 23.7 инчовия LG UltraFine 4K, който е с 10% по-широк от предшественика си, потребителите имат опция да усетят реалистичността на цветовете и цялостното покритие на цветовия набор на P3 wide цветовата гама и бляскавост от 500 нита. Потребителите могат да развихрят творчеството си с помощта на качеството, дизайна и лесното свързване, които предлага продуктът. С помощта на Mac Thunderbolt 3 изходите, могат да свържат два 4K екрана в Daisy chain.

„ Първата LG UltraFine серия бе доста добре посрещната от експертите имено поради изключителното си показване и улеснение, които предлага ", съобщи Йънг и Ван, шеф на LG IT бизнес звеното. „ Невероятното качество на екрана и лекотата, с която се употребява, трансформират LG UltraFine мониторите в страховит избор за всички консуматори на Apple ", добави той.

LG UltraFine 5K е разполагаем на apple.com, както и в определени магазини на Apple.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР