LG Electronics (LG) представи най-новото си Multi VTM i, решение

...
LG Electronics (LG) представи най-новото си Multi VTM i, решение
Коментари Харесай

LG представи MULTI V i решението си пред партньорската си мрежа

LG Electronics (LG) показа най-новото си Multi VTM i, решение с изменчив дебит на хладилния сътрудник (VRF), пред свои сътрудници от България и Северна Македония. На събитието, което се организира в гр. Казанлък предходната седмица, участваха и специфични посетители от екипите на компанията в Сърбия и Унгария, отпред с Хюнчеол Лий, ръководещ шеф на LG Electronics за район Югоизточна Европа.

Домакин на събитието беше екипът на Air Solution Business Unit България с началник Петър Митев, старши специалист и началник екип в Air Solution България и Северна Македония, дружно с господин Лий приветстваха гостите на LG, запознавайки ги с характерностите и преимуществата на Multi VTM i - най-новата в дълга поредност VRF нововъведения на българския пазар. Заедно с представянето на продукта, Хюнчеол Лий изрази своята признателност към екипа на LG и сътрудниците за тяхната непрекъсната поддръжка в основаването на по-добри, по-интелигентни пространства в района..

Multi VTM i работи с най-високо софтуерния мотор с изкуствен интелект на компанията и е подобаващ за междинни до високи здания, като офиси, учебни заведения, търговски центрове, жилищни здания и хотели. Благодарение на набор от разнородни, интелигентни функционалности, решението работи с минимално количество електрическа енергия, до момента в който в това време дават по-комфортна среда на закрито - както и по-тиха среда на открито - през цялата година.

Мощният AI мотор на LG Multi VTM i обезпечена работа при температури от (негативни) -30 ℃ до 52 ℃, като цялостната продуктивност е обезпечена при температури от -10 ℃ до 43 ℃ - впечатляваща мощ за система от един модул. Допълнителна оптимизация на изразходваната сила обезпечава изкуственият разсъдък, който употребява данни за моделите на държание на потребителите и автоматизирано усеща температурата, хората, сезона и равнищата на мокрота, с цел да сътвори оптимална вътрешна среда, като в същото време минимализира потреблението на сила.

„ Продуктите за климатизация играят значима роля в нашата задача да създадем всекидневието за нашите клиенти по-добро посредством интелигентни решения, " споделя Хюнчеол Лий. „ Продуктът, който представяме през днешния ден, трансформира играта по доста способи, употребявайки новаторска AI технология от мотора до функционалностите за понижаване на потреблението на сила. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР