LG Electronics (LG) предлага революционна комбинация от технологии в своята

...
LG Electronics (LG) предлага революционна комбинация от технологии в своята
Коментари Харесай

Телевизорите LG QNED MiniLED са новата ЕРА в LCD телевизорите, осигурявайки изцяло ново телевизионно изживяване

LG Electronics (LG) предлага революционна композиция от технологии в своята гама QNED MiniLED, която предвещава зората на нова епоха за LCD тв приемниците, като комбинира Mini LED с технологиите Quantum Dot и NanoCell в новаторски, задаващ трендовете в промишлеността екран. Този синтез от технологии обезпечава необикновено висококачествена картина с по-ярки цветове и по-дълбоко черно. В резултат на революционния софтуерен метод, LG за следващ път съумяват да подобрят освен екрана, само че и цялостното зрително преживяване.

Технологията на LG съумява в действителност да донесе смяна в пазара на тв приемниците - Mini LED светодиодите, усъвършенствана технология за източник на светлина, са доста по-малки от светодиодите в подсветките, които се срещат в стандартните LCD екрани. Това разрешава на LG QNED Mini LED да побере почти 30 000 мини светодиода и 2500 неповторими зони на затъмняване на екрана. Резултатът е фрапантно по-висока пикова бляскавост, зашеметяващо дълбоки черни тонове с понижен резултат на ореол даже в най-тъмните подиуми, както и равнище на точност и подробност, които просто не могат да бъдат реализирани от стандартните LCD тв приемници. По този метод, сертифициран посредством без значение тестване от трети страни, еволюиралият екран доставя изображение като магия и зрителското преживяване, което удовлетворява потребностите и най-взискателните консуматори. Сертификацията е осъществена от Intertek и удостоверява 100% цветови размер, което значи, че LG QNED Mini LED може да показва 100% от спектъра DCI-P3 в 3D цветно пространство, което покрива цялостния диапазон на бляскавост на тв приемника.

Но това не е всичко. Цветовете освен остават спиращи дъха при висока бляскавост на LG QNED Mini LED, само че и се възпроизвеждат с висока степен на сходство с помощта на новаторската технология на екрана на тв приемника. Цветовото сходство е израз на сходството на показаната картина върху екрана във връзка с цветовете и осветеността, измерено до ъгли от ± 30°. Със 100% цветово сходство всичко, което гледате на тв приемник LG QNED Mini LED, се демонстрира с богати, истински цветове, даже когато се гледа от необятен ъгъл.

Благодарение на революционната технология, LG QNED MiniLED гамата може да се похвали и с още едно голямо достижение - опцията за ултра огромен екран, при който няма взаимни отстъпки с качеството на картината. По-големият брой светлодиоди и множеството зони на затъмняване разрешават да се любуваме на цялото наличие с по-добра 4K и 8K подробност на разнообразни модели с епични 75- и 86-инчови размери на екрана, като дават най-прецизната картина при LCD тв приемниците на LG. Благодарение на това LG QNED MiniLED гамата е измежду най-хубавите избори, които потребителите могат да създадат за извънредно кинематографично, гейминг или спортно преживяване.

QNED Кино

Любителите на домашното кино могат да се насладят на цялостния диапазон на бляскавост на екрана - от най-тъмните подиуми до най-ярките, LG QNED Mini LED възпроизвежда цветовете блестящо и тъкмо в 3D цветно пространство и предлага безкомпромисно преживяване, без значение от жанра на кино лентата. За най-големите кино почитатели тв приемниците разполагат с FILMMAKER MODE™, който изключва плавността на придвижването, като в това време резервира истинските съотношения на екрана, цветовете и скоростта на фрагментите. Така истинската идея на режисьора се предава точно, с цел да можете да се насладите на кино лентата по метода, по който той е бил умислен. LG QNED Mini LED идва и с най-новите решения от Dolby. Dolby Vision IQ употребява метаданни и вградените в тв приемниците светлинни датчици за усъвършенстване на качеството на картината съгласно жанровото наличие и околната среда, до момента в който в това време Dolby Atmos дава многоизмерен вълнуващ тон. Това е мощна композиция, която дава по-реалистично кино прекарване. Собствената технология на LG за динамичен обсег, HDR 10 Pro, пък контролира яркостта, с цел да укрепи цветовете, да разкрие всеки малък подробност и да внесе реалистична изясненост във всяко изображение, като също така укрепва и интензивността на елементарното HDR наличие.

Телевизорите поддържат автоматизирано калибриране, което дава опция на специалистите да извършат бързо калибриране на LG QNED Mini LED. Това подсигурява, че тв приемникът може да бъде надъхан да дава оптимална акуратност на изображението и спомага за попречване на евентуални отклонения при осветеността, с цел да даде висококачествена картина.

QNED Кино

Освен съвършена картина и тон, особено за спортните почитатели, LG QNED Mini LED предлага опцията за предизвестие за спортните събития, които държат фена в течение с последните вести и мачове на обичаните тимове. Това значи, че потребителите ще бъдат известени когато мачът е на път да стартира, с цел да не пропуща спортна среща, даже в случай че гледа друго наличие.

LG GAMING

Геймърите също могат да се насладят на функционалности на LG LG QNED Mini LED, основани особено за тях. Оптимизаторът за игри дава усъвършенствани настройки за разнообразни жанрове на игри, в това число FPS, RPG и RTS. Потребителите могат да получат достъп до всичко на едно място за по-голям надзор върху настройките на картината и звука. Освен това е допустимо превключването сред технологиите VRR и AMD FreeSync™. Този спомагателен надзор подсигурява, че всички игри ще бъдат ясни и плавни с по-малко закъснение на осъществяването, раздробяване и забавянето на облика на екрана. Телевизорите от серията разполагат и с ново табло за ръководство на играта, което съставлява опростено меню, даващо опция за бърза инспекция или регулация в придвижване на някои от настройките на оптимизатора за игри — и всичко това повреме на играта. Докато таблото за ръководство е отворено, има опция за връщане към оптимизатора за достъп до повече настройки или смяна на цвета на HUD изобразяването на игровия жанр.

За в допълнение рационализиране на гейминг преживяването, LG QNED Mini LED поддържа AMD FreeSync™ Premium, с помощта на която обезпечава променливи скорости на освежаване по време на игра. Технологията понижа доста забавянето на обновяването и накъсването, с цел да бъде играта по-ясна и по-безпроблемна, даже и на свръхголям екран. Dolby Vision® HDR при 4K 120Hz пък дава опция за извънредно бърз и вълнуващ геймплей, който извежда преживяванията на последващо равнище. Освен това VRR, ALLM и eARC се съчетават с най-новите спецификации HDMI 2.1, с цел да понижат замъгляването на придвижването и фантомните облици и да обезпечат плавна, синхронизирана графика с висока разграничителна дарба.

От 2021 година избрани модели на LG са първите, които поддържат приложението GeForce NOW на NVIDIA и разполагат с 35 безвъзмездни игри при 1080p и 60 фрагмента в секунда единствено със съчетаем контролер и без спомагателен хардуер. GeForce NOW разрешава на потребителите да играят към този момент притежавани от тях игри или да закупят нови такива от известни цифрови магазини, като Steam, Epic Games Store, Ubisoft Connect и Origin.

LG DESIGN

Не на последно място LG QNED Mini LED предлага революционен и модернизиран дизайн със спираща дъха панорама без значение дали тв приемникът е включен или изключен. Оптимизиран за монтиране на стена със супер тъничък дизайн, даже най-големият 86-инчов тв приемник със свръхголям екран от гамата виси съвсем компактно до стената, с цел да усъвършенства по умел метод всеки домакински интериор.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР