LG Electronics (LG) обяви редица организационни промени, които имат за

...
LG Electronics (LG) обяви редица организационни промени, които имат за
Коментари Харесай

LG обяви организационни промени в отговор на адаптацията на бизнеса

LG Electronics (LG) разгласи редица организационни промени, които имат за цел да трансформират по-бързо международната марка за потребителска електроника и електроуреди в компания, която ще може да се оправя по-добре през идната година, трансформирайки провокациите във благоприятни условия. Инициативи като поощряване на нововъведения към смисъла на потребителите посредством цифровата тактика на LG за промяна, основаване на многофункционален Център за ръководство на качеството и Център за Иновации в Северна Америка, усилване на функционалността за проучване и развиване, както и прекачване на бизнеса Robot Business Division в Business Solutions Company, са единствено част от измененията, които навлизат от нова година нататък.

Значителна смяна ще бъде пенсионирането на Дан Сонг, президент и основен изпълнителен шеф на Home Appliance & Air Solutions Company, който пое този пост в края на 2016 година, а в този момент оставя компанията по-силна от всеки път. С работата му в продължение на 37 години в LG Electronics, компанията H&A на LG записа най-високите числа в продажбите в историята на марката и е основна причина за мощното показване на LG тази година макар изискванията на пандемия. Постът на Дан Сонг заема Лю Джае-Чол, който е част от LG от 32 години и е началник на LG Living Appliance Business от 2016 година

В допълнение към фокуса върху цената за потребителите, контрола на качеството, нововъведенията, проучванията, развиването и роботите, LG ще сътвори повече благоприятни условия за усилване на своята конкурентоспособност, поощряване на мисленето и по-добрата подготовка за възможни бъдещи несигурни моменти. За да се даде директна отговорност на мениджмънта и на чиновниците за разрастването на категориите, ще бъдат основани обособени дивизии за хладилници и сушилни в границите на H&A Living Appliance Business, до момента в който Air Solutions Business ще получи настрана поделение в дивизията System Air Conditioner. Сред новите начинания са иновационните лаборатории Disruptive Technology и Disruptive Product, които съчетават детайли за проучване и развиване с бъдещо продуктово обмисляне.

В рамките на Materials & Devices Advanced Research Center ще бъде и новата лаборатория New Display, която ще се концентрира върху насърчаване на технологията Micro LED за по-бързо създаване на бизнеса. Техническият шеф ще сътвори и iLab за основаване на изобретателни технологии, употребяващи startup способи, които могат да бъдат комерсиализирани относително бързо. В допълнение към Центъра за нововъведения в Северна Америка за разкриване и поощряване на нови бизнес благоприятни условия, Главният стратегически офис на LG ще сътвори и нов Бизнес инкубационен център, който да схване нови хрумвания и да им помогне да ги трансформира в бизнес благоприятни условия.

А с цел да отговори по-добре на изменящите се потребности на потребителите, LG ще отвори и Customer eXperience (CX) лаборатория, която ще е обвързвана непосредствено с изпълнителния шеф. Тя ще включва всички аспекти на Advanced Design лабораторията и ще се концентрира върху метода, по който дизайнерът въздейства върху взаимоотношението на потребителите с продуктите.

Всички промени са настоящи от 1 декември 2020 година и влизат в действие от 1 януари 2021

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР