LG Electronics (LG) обяви ключовите промени в организацията си, целящи

...
LG Electronics (LG) обяви ключовите промени в организацията си, целящи
Коментари Харесай

LG с организационни промени за подобряване на ефективността през 2019 г.


LG Electronics (LG) разгласи основните промени в организацията си, целящи да ускори успеваемостта и да се приготви за идните провокации. В допълнение на управителните промени, LG се концентрира и върху структурни такива, които целят възстановяване на всекидневната работа на управителните фигури в компанията.

Браян Куон, актуалният началник на звеното на LG за домашни развлечения, ще поеме също по този начин и ролята на началник на отдела за мобилни връзки на компанията. Куон изигра основна роля в превръщането на LG в водач на пазара на телевизионна, аудио и компютърна техника. Опитът и знанията му в региона на интернационалната търговия ще са в основата на упоритостите на компанията за продължаващо развиване. Настоящият началник на звеното Хуанг Джонг-хуан, който пое позицията преди година и сполучливо усъвършенства качеството на интервенциите и успеваемостта на създаването на артикул, ще се концентрира върху ролята си на началник на отдела за бизнес развиване.

Главният изпълнителен шеф на LG Electronics Джо Сеонг-джин ще се концентрира върху стратегическите решения и бъдещото обмисляне, като основния финансов шеф и президент на компанията Дейвид Юнг ще поеме огромна част от функционалностите му. Юнг ще поеме бизнес интервенциите на LG, която включва и управлението на бизнес интервенциите във всички офиси в Корея и също по този начин функционалности като корпоративна сигурност и връзки.

За да подобрят резултатите си в бранша на софтуерните решения, Компанията за съставни елементи за транспортни средства (Vehicle Components Company) ще се преобразува в Компания за софтуерни решения и съставни елементи за транспортни средства (Vehicle Component Solutions (VS) Company). Ким Джин-Йонг, изпълнителен вицепрезидент на LG, ще поеме ролята на президент в новата разширена компания.

Всички нови назначения са в действие от 1-ви декември 2018.
Източник: 3e-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР