LG Electronics (LG) и NAVER, най-големият доставчик на търсачки в

...
LG Electronics (LG) и NAVER, най-големият доставчик на търсачки в
Коментари Харесай

LG Electronics и NAVER създадоха "омнитаскинг" браузър

LG Electronics (LG) и NAVER, най-големият снабдител на търсачки в Южна Корея, сътвориха Whale, браузър усъвършенстван за приложимост с LG Dual Screen, който подвига летвата на мултитаскинга.

Whale е основан на браузъра на Гугъл Chromium и поддържа функционалността, която NAVER назовават „ омнитаскинг “. Тя съставлява способността за осъществяване на няколко разнообразни задания едновременно на еднакъв екран. Whale поддържа функционалността за разграничен екран с конфигурация, позволяваща браузването в два уеб страницата в един таб. Заедно с LG Dual Screen, Whale разрешава превключването от един екран в различен да се случва още по елементарно. Всички, които обичат да пазарят онлайн, ще могат да боравят с основното меню на определения уебсайт, до момента в който четат описанието на продукта на другия екран. Потребителите на Whale, които употребяват повече от един език могат с лекост да търсят и преглеждат обичаните си новинарски уеб сайтове в два разнообразни езика едновременно.

LG от дълго време търси способи за усъвършенстване на потребителското прекарване на своите Dual Screen устройства, показани за първи път с LG V50ThinQ 5G. Плановете са устройствата, които поддържат тази функционалност, да се усилят, започвайки още от IFA 2019, където LG ще показват най-новите си смарт телефони, с LG Dual Screen оборудвани с NAVER Whale.

„ Потребителите изискват развиването на LG Dual Screen технологията поради изключителното улеснение, което им обезпечава “, сподели Чанг Ма, старши вицепрезидент за продуктовите тактики в LG Electronics Mobile Communications Company. „ Партньорството ни с NAVER е единствено началото на доста по-голяма агресия на Dual Screen екосистемата и още един знак за нашата отдаденост на това, да осигурим за потребителите си по-богато и диференцирано мобилно прекарване “, добави още той.

Елегантното „ омнитаскинг “ прекарване е нещо, което потребителите, на всички места, желаят и ценят, по тази причина се целим в международния пазар, когато става дума за NAVER Whale “, съобщи Хйо Ким, началник на NAVER Whale екипът. „ Стратегически сътрудници, каквито са LG ще ни оказват помощ да достигнем потребителите в целия свят с Whale, който се чака да поддържа още повече езици, до края на годината “, добави още той.

Присъединете се към IFA 2019 в Берлин, от 6-ти до 11-ти септември, където ще бъдат показани най-новите смарт телефони на LG усъвършенствани с NAVER Whale.

Можете да следите всичко, което се случва с LG на най-големият софтуерен конгрес в Европа в обществените мрежи с хаштаг # LGIFA2019.
Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА



Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР