LG Electronics (LG) и Hyundai Motor представиха днес IONIQ Concept

...
LG Electronics (LG) и Hyundai Motor представиха днес IONIQ Concept
Коментари Харесай

LG И Hyundai обединяват усилия, за да пренесат удобството на дома в електрически автомобили

LG Electronics (LG) и Hyundai Motor показаха през днешния ден IONIQ Concept Cabin, взаимно изпитание, съчетаващо опита на двете компании в удобството при метода на живот на потребителите и електрическите транспортни средства. Те оферират идея, която се възползва оптимално от по-просторните интериори на електрическите коли, които не са обременени и подвластни от задвижване с вътрешно горене и механични съставни елементи.

IONIQ Concept Cabin е оборудван с редица улеснения, които действително трансформират пространството в колата в същински дом, далечен от действителния. Машина за кафе с капсули подготвя съвършената чаша, нужна за утринното пътешестване, поделение под седалката суши и освежава мокри или износени обувки преди да достигнете крайната точка на дестинацията си, дрешник следи облеклата да са чисти и без гънки по време на шофиране, а мини ледник поддържа напитките охладени за горещите летни пътувания.



Освен комфорта и удобството, най-впечатляващата характерност на IONIQ Concept Cabin е гъвкавият OLED екран, който покрива огромна част от тавана на интериора на автомобила. Пътниците на задните седалки могат да контролират доколко да е закривен екранът посредством интуитивни жестове с ръка за най-благоприятен ъгъл на гледане. Големият 77-инчов OLED екран може да бъде разграничен, с цел да разреши и на двамата пасажери на задните седалки да се любуват на друго наличие едновременно. Спийкърите, конфигурирани в облегалките за главата, основават персонална звукова зона, която не тормози другия пасажер.



Иновациите са забележими освен в самия автомобил. След като пасажерите слязат от него, плъзгащ се механизъм почиства пода, като събира трохи и разлети течности. В същото време UV LED светлини се задействат, с цел да дезинфекцират вътрешността на автомобила от всички микроби и други микроорганизми.

„ LG интензивно се включи в решенията при колите и по време на CES 2020. Там ние демонстрирахме персонализирано прекарване в колата, което разрешава на водачите и пасажерите да пренесат част от вкъщи си на пътя, " показа Лий Чул-бае, началник на Corporate Design Management Center в LG Electronics. С IONIQ Concept Cabin ние издигаме този опит до друго равнище, като си партнираме с Hyundai, които ползват изключителния си опит. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР