LG Electronics (LG) е първият производител на телевизори, който комерсиализира

...
LG Electronics (LG) е първият производител на телевизори, който комерсиализира
Коментари Харесай

8K OLED телеизорите на LG достигат нови нива с най-развитите гейминг мощности

LG Electronics (LG) е първият производител на тв приемници, който комерсиализира 8K OLED тв приемниците, като по този начин слага пример в промишлеността с първите 8К тв приемници в света, с цел да поддържа мощния нов NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU.1 Захранван от процесора на компанията α (Alpha) 9 Gen 3 AI, тв приемникът е кадърен да подсигури 8К поддръжка на цялостна честотна лента. Така 8K OLED той укрепва играта, с цел да предложи на запалените геймъри по целия свят най-завладяващия и въодушевяващ геймплей на превъзходни екрани с над 33 млн. обособени самосветещи пиксели, които обезпечават по-добро качество на изображението и по-малко време за реакция.

OLED тв приемниците на LG от дълго време се смятат за най-развитите и съвременни тв приемници за игри в света. Благодарение на технологията за самосветещи пиксели и поддръжка на най-новите HDMI спецификации като Variable Refresh Rate (VRR), ултра бърза скорост на реакция и автоматизиран режим за ниска инертност (Auto Low Latency Mode - ALLM). Тъй като OLED тв приемниците на LG са съвместими с NVIDIA G-SYNC®, всички клиенти на LG имат опция да се насладят на обичаните си игри с графичните процесори от серия GeForce RTX 30 и GTX 16 за достигането на безпроблемно и завладяващо преживяване без вибриране или спиране, което е доста особено и срещано при множеството екрани.

Благодарение на най-новия процесор на LG под името Алфа (Alpha) 9 Gen 3 AI и NanoCell 8K в OLED тв приемниците на LG, компанията съумява да издигне продуктивността и следенето на лъчите в действително време на друго равнище и задава нов стандарт за усъвършенствана картина за игра и продуктивност. Благодарение на опциите на 8К OLED тв приемниците на LG да доставят 8K наличие при 60 фрагмента в секунда и работата с изумителната 48 Gbps скорост, играенето на 8K игри на LG OLED TV в никакъв случай не е изглеждало толкоз добре и с помощта на графичния процесор NVIDIA® GeForce RTXTM 30 Series GPU.

„ Ние сме извънредно разчувствани да предоставим поддръжка на 30-серийния GeForce RTX процесор в LG 2020 8K OLED тв приемници " - показа Мат Уеблинг, вицепрезидент на световния GeForce маркетинг в NVIDIA. " Очакваме геймърите да бъдат изумени от представянето на тези тв приемници, когато играят последните 8K компютърни игри с реалистични функционалности за следене на лъчите и съвременни AI функционалности, задвижвани от графичния процесор GeForce RTX 3090. "

За да завладеят още повече геймъри и да ги потопят в магията на тези тв приемници, 8К OLED тв приемниците на LG също поддържат Dolby Atmos и имат внедрена AI Acousting Tuning, основана на система, която схваща акустичната среда и настройва звука за по-голяма акуратност. Телевизорите имат и функционалността за подготвеност за BT Surround, позволяваща по едно и също време свързване на два Bluetooth високоговорителя на LG, като се смесват 2.0 канален тон с виртуален 4.0 съраунд тон за още по-значително потапяне в обичаните ви игри. Благодарение на вградената опция LG ThinQ и гласов надзор „ свободни ръце ", можете да употребявате тв приемника по най-удобния метод и в моментите, когато използването на отдалечено не е допустимо.

„ Комбинацията от изумителното качество на картината на LG OLED тв приемниците и софтуерното майсторство на NVIDIA, предлага изцяло игрово преживяване на последващо равнище, гарантирайки същински 8K преживяване " - показа С.П. Баик, вицепрезидент на отдела за обмисляне на TV продуктите на LG Home Entertainment. " След миналогодишното сполучливо партньорство с най-хубавата международна марка за гейминг хардуер, чакаме с неспокойствие да разгърнем нашите връзки с NVIDIA. "

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР