LG Electronics Inc. (LG) и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за

...
LG Electronics Inc. (LG) и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за
Коментари Харесай

LG се присъединява към управителния съвет на Hedera

LG Electronics Inc. (LG) и Hedera Hashgraph, бизнес платформа за разпределен указател, през днешния ден оповестиха, че LG се причислява към управителния съвет на Hedera. Той има за цел да даде опция за най-децентрализирания модел на ръководство за разпределен указател и ще включва до 39 световни организации от разнообразни промишлености и страни.

LG е четиринадесетият член на съвета, който включва още компании като Boeing, Deutsche Telekom, DLA Piper, FIS (WorldPay), Гугъл, IBM, Magalu, Nomura, Swirlds, Swisscom Blockchain, Tata Communications, University College London (UCL) и Wipro. Като единствените представители на производители на домашни уреди в управителния съвет, LG ще работи с Hedera и останалите членове на съвета, с цел да открие способи технологията за разпределен указател да помогне на потребителите и доставчиците като им даде опция за по-лесни и безпрепятствени транзакции.

Всички членове на управителния съвет на Hedera ще имат спот в обществената мрежа на Hedera Hashgraph и ще дават отговор за утвърдяването на пътната карта на Hedera и актуализациите на кодовата база на платформата. Членовете подсигуряват децентрализацията и многообразието на съвета.

„ Щастливи сме да приветстваме водача в промишлеността LG в управителния съвет на Hedera. В продължение на доста години LG се стреми да усъвършенства живота на потребителите и сътрудниците благодарение на новите технологии. Очакваме с неспокойствие да си сътрудничим с LG и тяхната екосистема, с цел да разгледаме многочислените способи, по които разпределения указател да бъде прибавен и да оказва помощ на клиентите. " споделя Манс Хармън, основен изпълнителен шеф и съосновател на Hedera Hashgraph.

„ Технологията за разпределен указател държи ключа към подобряването на преживяването на потребителите и да предложи опция за нови услуги на бизнеси във всевъзможни браншове, които да се възползват от доверието, скоростта и сигурността, която предлага ", споделя Чо Таег-ил, старши вицепрезидент на LG Electronics. " Чакаме с неспокойствие да сме част от управителния съвет на Hedera и чакаме партньорствата с водещи компании по целия свят и всевъзможни браншове и да подобрим още повече употребите на технологията за разпределен указател, с цел да оказваме помощ на бизнеси и консуматори. "

За повече информация, вижте https://hedera.com/council.

Източник: cross.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР