Лейди Гага стана първият гост на Опра Уинфри за 2020

...
Лейди Гага стана първият гост на Опра Уинфри за 2020
Коментари Харесай

Лейди Гага с разтърсваща изповед за свое ужасяващо преживяване ВИДЕО

Лейди Гага стана първият посетител на Опра Уинфри за 2020 година. Поп звездата се появи пред 15 000 фенове с розова коса, с очила и черен костюм. С разкритията си изпълнителката шокира почитателите.

Певицата призна, че е била изнасилена от мъж, когато била на 19 години.

Тя показа, че го познавала от детството си и той е бил доста по-възрастен от нея.

„ Бях изнасилвана неведнъж на 19-годишна възраст. Поради това развих посттравматично стресово разстройство. За страдание, заболяването не се поддава на лекуване “, изясни Лейди Гага.

Стефани Джоан Анджелина Джерманота (истинско име на американската актриса и певица) показа, че е работила доста.
Но това не е могло да я избави от страданията.

„ Станах звезда доста рано, гастролирах и се изявявах. И в никакъв случай не съм имала визия какво е принуждение. Но по-късно, което ми се случи, постоянно изпитвах мощна болежка. Такава, като по време на похищението “, споделя певицата.

И до в този момент тя към момента страда от извънредно главоболие.



Според Носителката на “Оскар” за най-хубава ария във кино лентата “Роди се звезда”, психическото здраве на човек, сходно на физическото, е доста значимо и такива проблеми не могат да бъдат пренебрегнати.

С признанието си Лейди Гага даже разплака Опра Уинфри.

След предаването тя влезнала в съблекалнята при своята гостенка с думите:

„ Ти беше невероятна. Никога не бих си помислила, че такова нещо е могло да ти се случи “. След което Опра прегърнала певицата.

Лейди Гага приказва и за връзката си с Брадли Купър по време на фотосите на „ Роди се звезда “, оповестява „ Индипендънт “.

„ Свършихме отлична работа, с цел да измамим всички “, акцентира певицата. “Създадохме тази заблуда и хората ни повярваха.”

По-рано Лейди Гага твърдеше, че е “опустошена” от абсурда, който избухна след раздялата на Ирина Шейк и Брадли Купър. Наскоро екстравагантната певица беше хваната да се забавлява на сватбата на другар.

Тя даже танцува на масата. В новогодишната нощ за посрещането на 2020 година пък Лейди Гага буйно целуна мъж на обществено място.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР