Лейди Гага сред връчващите на наградите Оскар

...
Лейди Гага не получи номинация за Оскар тази година за
Коментари Харесай

Лейди Гага не получи номинация за "Оскар" тази година за участието си в "Домът на Гучи", но ще присъства на 94-те престижни филмови награди. Певицата-актриса е един от шестте разкрити връчващи награда до момента, а освен нея на сцената ще излязат и Кевин Костнър, Юн Ю-джун, Роузи Перес, Крис Рок и Зоуи Кравиц.

"Филмите ни вдъхновяват, забавляват ни и обединяват целия свят!", каза продуцентът на церемонията Уил Пакър. "Това е най-точната цел на шоуто тази година и ние сме щастливи да приветстваме първите от звездния състав, който ще се присъедини към Оскарите, за да ни помогне да отпразнуваме силата на филмите и да отдадем почит на най-доброто през изминалата година".

Кевин Костнър спечели "Оскар" през 1991 г. за най-добър режисьор за „Танцуващият с вълци“. Лейди Гага спечели първия си "Оскар" през 2018 г. за оригиналната си песен в "Роди се звезда", в едноименния филм, в който тя също участва. Южнокорейската актриса Юн Ю-джун спечели "Оскар" за най-добра поддържаща женска роля миналата година.

Шестимата номинирани ще се присъединят към официалните водещи на вечерта - Уанда Сайкс, Реджина Хол и Ейми Шумър. Това ще бъде първият път от три години, е който шоуто ще има водещи. Церемонията ще се състои в неделя, 27 март, в "Dolby Theatre" в Лос Анджелис. /БГНЕС
Източник: bgnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР