Лейди Гага си направила скенер на цялото тяло, след като

...
Лейди Гага си направила скенер на цялото тяло, след като
Коментари Харесай

Лейди Гага падна от сцената по време на концерт

Лейди Гага си направила скенер на цялото тяло, откакто падна от сцената по време на концерт в Лас Вегас, оповестява „ Контакт мюзик “.

По време на изява в четвъртък вечер в американската столица на хазарта 33-годишната певица падна от сцената дружно със инцидентно определен за асистент фен от публиката.

Поп-дивата извика при себе си един от постоянните гости на концертите й. След това, до момента в който пееше, тя скочи върху помощника си и обви краката си към кръста му. Каскадата обаче продължи единствено секунда, след което двамата паднаха през ръба на сцената. Според очевидци очевидно Лейди Гага е била с по-малко шанс, защото тя пада по тил, а фенът – „ на меко “ върху нея.

Все отново певицата очевидно се е отървала без травми, защото незабавно скача на крайници и се качва още веднъж на сцената, с цел да продължи осъществяването си.

Лейди Гага съумя да приключи концерта си, само че съгласно екипа й незабавно по-късно се е потопила във вана с лед. След скенера певицата написа в „ Инстаграм “ профила си, че няма нищо счупено и успокои фена си, който я изпусна.

Тя написа: „ Единственото нещо, което би трябвало да се направи е да инсталираме няколко стъпала на проклетата сцена, с цел да мога да се кача още веднъж. Ти добре ли си? Не унивай. Всичко е наред! Вината не е твоя, тъй че продължаваме напред! “ /БГНЕС

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР