Лейди Гага призна, че пие антипсихотични лекарства, използвани за шизофрения

...
Лейди Гага призна, че пие антипсихотични лекарства, използвани за шизофрения
Коментари Харесай

Лейди Гага говори открито за психичните си проблеми - slava.bg

Лейди Гага призна, че пие антипсихотични медикаменти, употребявани за шизофрения и биполярно разстройство. В изявление за радио „ Beats 1 “, певицата призна, че има психологични проблеми и не всеки път може да се управлява, което постанова медикаментозно лекуване.

По думите на 34-годишната звезда, тя най-накрая е намерила вярното хапче.

„ Знам, че имам психологични проблеми и знам, че от време на време могат да ме създадат нефункционална като човек “, изясни тя.

„ Много е мъчно да се опише какво е възприятието, друго от това първоначално, ти си изцяло изтръпнал от главата до петите... “, споделя певицата за пристъпите ѝ, в които не осъзнавала какво прави.

Гага описа още за първата си среща с психиатъра, на който мъчно се решила да отиде и първоначално не можела да споделя всичко с него.

„ Той седна и аз споделих: „ Имам потребност от лекарство, не се усещам добре “, прибавя още тя.

Наскоро ексцентричната изпълнителка заяви, че започва ново начинание. Досега тя бе посетител на разнообразни излъчвания, само че към този момент сяда в стола на водещия, тъй като ще има свое лично радиошоу. То започва на 7 август и ще се излъчва в платформата „ Apple Music “.

„ Напоследък премислям над това, по какъв начин мога да оказа помощ от у дома на „ световното общество “, както го назовавам. Вярвам, че всички негови членове са благи и добросъвестни и те са доста близки до сърцето ми. Искам да съм някой, който способства с положително към това общество, както и към целия свят. Адски съм разчувствана, че ще мога да ви представям нова музика всяка седмица “, изясни Лейди Гага във връзка плана.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР