Лейди Гага наскоро започна да се среща с предприемача Майкъл

...
Лейди Гага наскоро започна да се среща с предприемача Майкъл
Коментари Харесай

Лейди Гага би се радвала да се омъжи и да има деца

Лейди Гага неотдавна стартира да се среща с бизнесмена Майкъл Полански и откакто се твърдеше, че двойката има съществени връзки, 34-годишната поп звезда призна, че бракът основаването на лично семейство са на върха на листата й с житейски цели.

Лейди Гага също се надява да свърши повече филантропска работа и би желала да финансира екип от лекари, които да извършат проучвания за фибромиалгия и невропатични и хронични болки – от които тя страда.

За майския брой на списание InStyle – на което певицата е звездата на корицата – тя сподели, че задачите й са: ”Брак. Повече музика, повече филми, повече щедрост с фондацията „ Роден по този метод “.

”Искам повече филантропия. Искам да оказа помощ за финансирането на повече проучвания за фибромиалгия и невропатична и хронична болежка, като обединя екип от лекари. Имам доста фантазии и очаквания. Какво в действителност ще реализира, нямам концепция, само че знам, че ще го върша с хората, които обичам. ”

Попитана за основаването на семейство, тя сподели: ” Ще кажа, че съм доста разчувствана да имам деца. Очаквам с неспокойствие да бъда майка. Не е ли необикновено какво можем да създадем? “

Лейди Гага, която преди беше сгодена за сътрудника за гении Кристиан Карино – стартира да споделя на приятелите си, че е “силно влюбена ” в вложителя Майкъл, макар че се раздели със звукоинженера Дан Хортън едвам през октомври. /БГНЕС
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР