Лейди Гага иска огромна пищна сватба с годеника си Крисчън

...
Лейди Гага иска огромна пищна сватба с годеника си Крисчън
Коментари Харесай

Лейди Гага няма време да се омъжи

Лейди Гага желае голяма обилна женитба с годеника си Крисчън Карино, откакто завърши промотирането на кино лентата си „ Роди се звезда “, написа ET. „ Гага е на седмото небе от благополучие, доста се вълнува от годежа си, само че е прекомерно заета с мюзикъла, с цел да възнамерява женитба в този момент “, описа непосредствен до звездата пред медията.

Певицата била мощно сюрпризирана от позитивната реакция на почитателите към лентата.

„ Първата и най-важна обич в сърцето на Гага са нейните почитатели. Тя не желае да ги подведе, като не дава 100% от себе си “, добави източникът.

32-годишната звезда и 49-годишният сътрудник на гении Карино се срещнаха през февруари тази година, а през октомври оповестиха годежа си.

„ Крисчън обича да я прави щастлива и се гордее с триумфа ѝ. Той е толерантен, най-малкото ѝ оказа голямо въздействие по време на фотосите на кино лентата. Най-хубавото нещо във връзката им е, че той схваща добре работата и кариерата ѝ и е подготвен да я насочва. Тази връзка е по-различна, тъй като те се познават на по-интимно равнище.

Тя му има вяра и се усеща сигурна с него. Те не съумяват да откраднат доста интимни мигове единствено за себе си, само че когато имат няколко дни, обичат да се усамотяват в лъскави хотели “, безапелационен е приятелят на певицата.

Източник: tialoto.bg
Снимка: Instagram
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР