Лейди Гага често не е искала да бъде това, което

...
Лейди Гага често не е искала да бъде това, което
Коментари Харесай

Лейди Гага призна: Славата не носи щастие

Лейди Гага постоянно не е желала да бъде " това, което е ". Говорейки за живота си, предхождащ най-новия й албум “Chromatica ”, който излезе това лято, тя призна, че в него е имало моменти, когато се е борила да бъде това, което е, само че и против депресията и тъгата.

„ Чувствах се застрашена от нещата, които кариерата донесе в живота ми, само че и от метода ми на живот. Прекарах доста време в някаква заспалост, без да желая да върша нищо. И тогава, най-после, постепенно започнах да върша музика и да описвам историята си посредством песните си “, каза Гага пред списание  " People ". 

По-рано певицата разкри, че желанието й да изживее фантазиите си я карало да се усеща измъчена и травмирана.

„ Едно от най-трудните неща в живота е да бъдеш задоволително самоуверен, с цел да си това, което си. Искам всеки по този път да откри наслада в себе си. Това ми сподели и Брадли (Купър) тъкмо през вчерашния ден, преди последната ни подготовка за „ Shallow “ онлайн. Той сподели: „ Нека да донесем малко наслада. “ И тази наслада доста ми оказа помощ. Истината е, че постоянно съм била предопределена да изживея фантазиите си и все пак имаше толкоз доста спънки на пътя ми. Имаше толкоз доста неща, които не одобрявах и те ме унищожаваха, изтезаваха, травмираха “, изясни лейдито.

Тя добави, че славата не е нещо, което може да направи всеки благополучен.

„ Парите се слагат на фундамент, хубостта се слага на фундамент, славата се слага на фундамент. Обиколих света и видях най-щастливите хора в най-бедните елементи на планетата. Ценностите им са непокътнати. Срещнах най-тъжните и депресирани хора в най-богатите къщи. С този албум желая да припомня на целия свят и моите почитатели, че любовта и добротата са най-важни. Добротата е това, което основава естетика, а не славата и известните персони “, признава певицата.

Тя издаде шестия си студиен албум това лято, който се занимава с сложни въпроси като психологични болести и възобновяване след контузия. Според " People " една от най-доминиращите тематики в албума е по какъв начин да намерим светлината в тъмното, съобщи БГНЕС.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР