Лейди Би няма време за сина си Крис. А паралелно

...
Лейди Би няма време за сина си Крис. А паралелно
Коментари Харесай

Лейди Би няма време за сина си, изостави и италианското си гадже

 Лейди Би няма време за сина си Крис. А редом с това изостави и италианското си гадже Марко, с който бяха бясно влюбени през лятото и даже обмисляха женитба и деца.

Животът към шармантната хип-хоп певица се промени с извънредно бързи темпове. Бойка Щерева, както е същинското име на певицата от Пазарджик, остави грижите на детето си напълно в ръцете на майка си.

" Много съм обезпокоена, не знам по какъв начин ще устоя на маратона, който ме чака през декември. Надцених се в издръжливостта си, само че към този момент съм се хванала на хорото и връщане обратно няма ", показа пред " България Днес " провокативната изпълнителка.

Лейди Би е уплашена да не й пресипне гласът от многото пеене. Освен това имала да сменя доста визии и театрални костюми.

" Може да ми се наложи, както пея в пиано бар със стилна и класна рокля, след час да се видоизменявам в RnB дива с афроперука и бански от стъкла. Луда работа ", споделя Щерева.

Певицата признава, че от време на време приспива в колата си за час след присъединяване, преди да си тръгне за у дома, с цел да не заспи на кормилото от отмалялост.

" Трудна е работата на актьора. Хората, които не са в нашия отрасъл, виждат единствено лъскавата и радостната част, само че под тях се крият изтощеност, недоспиване, пътешестване, шофиране, тонове багаж, стрес ", споделя още татуираната Бойка.

Така стресът и недоспиването изместили грижите за Крис и любовта й с 28-годишния Марко от Сицилия, с който Лейди Би се залюби лятото в Слънчев бряг около участията си в курорта.

По-младият от певицата италианец знаел, че Лейди Би има наследник на 6 години и е разграничена с неговия татко, само че вдлъбнат крепко. Любовта сред двамата завършила единствено за два-три месеца и в този момент певицата още веднъж е свободна за нова тръпка.

Една от главните спънки се оказала езиковата преграда. Марко говорел единствено на италиански и не знаел британски, Бойка знаела британски, само че не и италиански. Така на разбъркан език с преводач от мобилните телефони двамата пробвали да поддържат контакт, само че в последна сметка той загаснал.

Лейди Би не страда изключително за към този момент някогашната си възлюбена. Отраканата певица си татуира целувка на дупето и един от най-популярните надписи в рап средите на британски език, който в превод на български значи " целесъобразен наставнически надзор ".

Наред с любовните завършения, неспирната работа и заразяването на сина Лейди Би готви първи план в живота си с новоизгряваща фолкпевица и дует с кипърски рапър.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР