Лейбъристите първоначално бяха обещали през 2021 г. да инвестират £28

...
Лейбъристите първоначално бяха обещали през 2021 г. да инвестират £28
Коментари Харесай

Лейбъристите отричат ​​Стармър да настоява за намаляване на екологични планове за £28 млрд.

Лейбъристите в началото бяха дали обещание през 2021 година да влагат £28 милиарда годишно до 2030 година в зелени планове, в случай че дойдат на власт. Но през юни канцлерът в сянка Рейчъл Рийвс сподели, че вместо това тази цифра ще бъде цел, за реализиране на която да се работи през втората половина на първия парламент.

BBC сподели, че почитан източник в кабинета на сър Кийр Стармър е предложил £28 милиарда може въобще да не бъде достигната заради настоящото положение на обществените финанси.

Източник сподели също пред Telegraph, че осъществяването на фискалните правила на лейбъристите е по-важно от осъществяването на това заричане, като вестникът оповестява, че помощниците to Sir Keir са поискали от госпожа Рийвс да понижи фонда.

Говорител на Лейбъристката партия сподели, че е „ изрично погрешно “, че сър Keir е изискал проектите да бъдат „ разводнени “.

Говорителят сподели, че всички политики ще бъдат предмет на фискалните правила на лейбъристите, само че позицията по отношение на проекта за зелен разцвет...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР