Лейбъристът Джон Макдонъл на няколко пъти атакува премиера Борис Джонсън

...
Лейбъристът Джон Макдонъл на няколко пъти атакува премиера Борис Джонсън
Коментари Харесай

Не вярвайте на Борис Джонсън, зоват политици на Острова

Лейбъристът Джон Макдонъл на няколко пъти нападна премиера Борис Джонсън и предизвести английските жители , че не може да се има вяра на министър-председателя на Обединеното кралство, написа " Гардиън ".

Финансовият министър в сянка съобщи, че водачът на Демократичната юнионистка партия Арлийн Фостър е права, когато сложи под въпрос дали министър председателят държи на думата си.

Джон Макдонъл изложи проекта на лейбъристите през първите 100 дни , в случай че завоюват парламентарните избори на 12 декември. Сред обещанията е преустановяване на строгите ограничения за стопански системи от 5 февруари 2020 година

През последните три дни от предизборната акция се чака лейбъристите да засилят рецензията си към Джонсън , че не може да му се има вяра в опит да се понижи разликата от 14% с консерваторите.

Макдонъл означи, че е склонен с констатацията на Фостър, която през днешния ден сутринта сподели, че не може да се довери на премиера, откакто наруши обещанието си за Северна Ирландия в договорката за Брекзит.

Това е човек, на който не може да се има вяра , уверен е лейбъристът.

" Съгласен съм с Арлийн Фостър, няма да чуете тези думи доста постоянно , не можете да му се доверите ", означи Макдонълд.

Джон Макдонъл разкри трите съществени целта на финансовото министерство, в случай че лейбъристите завоюват изборите: преустановяване на строгите ограничения за икономии, вложение в общините като част от зелена индустриална гражданска война на партията и национализиране на основни браншове с демократично ръководство.

По думите му лейбъристите би трябвало да отговорят на два казуса - климатичната рецесия и заличаването, провокирано от 10 година на строги икономии.
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР