Левски започва участието си в Лига Европа в сряда с

...
Левски започва участието си в Лига Европа в сряда с
Коментари Харесай

Делио Роси очаква труден мач при гостуването на "Вадуц"

Левски " стартира присъединяване си в Лига Европа в сряда с посещение на " Вадуц ", а треньора на сините Делио Роси чака сложен дуел. Италианецът изясни, че футболистите му са нащрек и са подготвени, само че счита, че любимец в срещата няма.

" Тези мачове са доста хубави и са разнообразни от националните. Готови сме, а и в предишното състезание се потрудихме, с цел да стигнем до тези мачове ", сподели Роси.

Италианецът предизвести, че " Вадуц " е сменил огромна част от футболистите си през лятото и това може да докара до проблеми за " Левски ", като част от тях не са доста познати.

" Те имат двама нападатели, които играят по крилата и са доста бързи. Играят в скица 4-3-3 и работят добре откъм гърба, също по този начин нападат всички. И различен път съм казвал обаче, че всичко зависи от нас, желая да видя по какъв начин ще играе моят тим ", сподели още Роси.

Мачът на " Левски " е в сряда от 18.45 ч. и ще бъде излъчен по " Диема Спорт ".



Групата на " Левски "

Вратари: Божидар Митрев, Мартин Полачек, Петър Иванов

Защитници: Милош Цветкович, Давид Яблонски, Аймен Белаид, Иван Горанов, Ивайло Найденов, Деян Иванов

Халфове и нападатели: Кали Тиам, Жорди Гомес, Давиде Мариани, Габриел Обертан, Жерсон Кабрал, Сержиу Буш, Антони Белмонт, Станислав Иванов, Мартин Петков, Станислав Костов, Илия Димитров.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР