Левски започна подготовката си за новия сезон с 12 футболисти

...
Левски започна подготовката си за новия сезон с 12 футболисти
Коментари Харесай

Хубчев оправда закъснялата селекция на "Левски" с търсенето на подходящи хора

Левски " стартира подготовката си за новия сезон с 12 футболисти и новия си треньор Петър Хубчев. Според експерта това обаче не е толкоз неприятно, откакто може да организира самостоятелни диалози и задълбочени тренировки с всички присъстващи.

След идването на Хубчев на треньорския пост " Левски " освободи 10 играчи, а още двама не влизат в проектите на треньора. Дотук не е притеглен нито един нов, а Хубчев оправда това с търсенето на подобаващите.

" Имаме няколко футболиста, с които беседваме. Някои даже играха през вчерашния ден, на други шампионатите им вървят. От десетина дни по през целия ден се занимаваме със селекцията. Искаме да знаем, че в случай че бъркаме, грешката е в нас. Търсят се точните хора, само че всичко желае време ", сподели Хубчев.



Треньорът посочи, че на стадион " Георги Аспарухов " ще бъдат взимани футболисти, които " са стимулирани да дойдат в " Левски ".

" На базата на бюджета ни се опитваме да сглобим тим. Искаме да имаме пет или шест водещи футболисти и към тях да интегрираме млади футболисти, без значение дали са българи или чужденци ", сподели Хубчев.

Треньорът добави, че Валери Божинов е освободен по футболни аргументи.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР